بررسی اثرات پرایمینگ بذر با اسید سالیسیلیک و اسید آسکوربیک بر خواص جوانه زنی ارقام نخود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات پرایمینگ بذر با اسید سالیسیلیک و اسید آسکوربیک بر خواص جوانه زنی ارقام نخود دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات پرایمینگ بذر با اسید سالیسیلیک و اسید آسکوربیک بر خواص جوانه زنی ارقام نخود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات پرایمینگ بذر با اسید سالیسیلیک و اسید آسکوربیک بر خواص جوانه زنی ارقام نخود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات پرایمینگ بذر با اسید سالیسیلیک و اسید آسکوربیک بر خواص جوانه زنی ارقام نخود :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

این پژوهش با هدف مطالعه تأثیرات پرایمینگ بذر با اسید سالیسیلیک، اسید آسکوربیک و آب بر صفات جوانه زنی چند رقم نخود در شرایط آزمایشگاهی به صورت آزمایش فاکتوریل ۲ عاملی در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار اجرا شد. عامل اول رقم در ۴ سطح شامل ارقام دو تیپ کابلی و دسی نخود به ترتیب عبارت بودند از: حجم (۳)ILC482, (1)، کاکا (((۴) و عامل دوم، پرایمنیگ در ۶ سطح شامل: شاهد یا بدون پرایمینگ (b(1)، آب مقطر یا هیدروپرایمینگ ((b(2)، اسید سالیسیلیک b(3))50ppm)، اسید سالیسیلیک b(4))100ppm) بود. نتایج نشان داد که در بیشتر صفات مورد اندازه گیری، اثرات رقم، پرایمینگ و اثر متقابل آنها معنی دار گردید.مقایسه میانگین های طول ساقه چه و ریشه چه و وزن ریشه جه و ساقه چه نشان داد که در بیشتراین صفات، تیمار پرایمینگ با ppm100 اسید آسکوربیک موجب افزایش معنی داری نسبت به سایر تیمارها شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.