بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتری های Staphylococous aureus Escherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتری های Staphylococous aureus Escherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتری های Staphylococous aureus Escherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتری های Staphylococous aureus Escherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتری های Staphylococous aureus Escherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

در حال حاضر نگه دارنده های شیمیایی به منظور افزایش زمان ماندگاری و حفظ کیفیت، به طور متداول در مواد غذایی مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. از آنجائیکه اثرات جانبی این نگه دارنده ها به طور کامل شناخته شده نمی باشد و همچنین به علت مضرات احتمالی استفاده مداوم آنها در مواد غذاییف کاربرد نگه دارنده ها به طور کامل شناخته شده نمی باشد و همچنین به علت مضرات احتمالی استفاده مداوم آنها در مواد غذایی، کاربرد نگه دارنده های طبیعی رو به افزایش است. در این تحقیق از عصاره سیر به عنوان نگه دارنده طبیعی با خواص ضد میکروبی و اثرات مطلوب حسی در گوشت مرغ آماده طبخ، استفاده شده است. Escherichia coli O157:H7 ATCC و باکتری گرم مثبت Staphylococous aureus PTCC 1431 در محیط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت. جهت مشخص شدن اثر ضد میکروبی عصاره و ویژگی های حسی آن در ماده غذایی، غلظت های مختلف عصاره سیر (۸.۷.۶.۰.۱۰mg/ml) در گوشت مرغ آماده طبخ در فواصل زمانی ۲۴، ۴۸، ۷۲ ساعت و ۱ هفته مورد بررسی قرار گرفت و همچنین اثر افزودن عصاره سیر بر ویژگی های حسی گوشت مرغ بررسی شد. نتایج به دست آمده از این تحقیق نشان می دهد که عصاره سیر اثر ضد میکروبی قابل توجهی بر روی باکتری های مورد بررسی دارد. به گونه ای که MIC مربوط به باکتری های Escherichia coli O157:H7 و Staphylococous aureus در محیط آزمایشگاهی در مورد عصاره سیر ۷mg/ml می باشد. ثابت گردید که استفاده از غلظت های مناسب عصاره سیر (۸mg/ml و ۷) در گوشت مرغ آماده طبخ، علاوه بر کاهش فلور میکروبی مرغ در سطح معناداری (p<0/05) بر روی طعمف مزه و به طور کلی خصوصیات ارگانولیتیک آن اثر مثبتی گذاشته و می تواند موجب افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ آماده طبخ گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.