بررسی اثر ضایعات کمپوست قارچ دکمه ای سیلو شده بر برخی پارامترهای شکمبه ای در بره های نر مهربان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضایعات کمپوست قارچ دکمه ای سیلو شده بر برخی پارامترهای شکمبه ای در بره های نر مهربان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضایعات کمپوست قارچ دکمه ای سیلو شده بر برخی پارامترهای شکمبه ای در بره های نر مهربان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضایعات کمپوست قارچ دکمه ای سیلو شده بر برخی پارامترهای شکمبه ای در بره های نر مهربان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضایعات کمپوست قارچ دکمه ای سیلو شده بر برخی پارامترهای شکمبه ای در بره های نر مهربان :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر ضایعات کمپوست قارچ دکمه ای سیلو شده بر برخی پارامترهای شکمبه ای بره های نر مهربان آزمایشی به صورت طرح کاملاً تصادفی انجام شد. تعداد ۱۸ راس بره نر مهربان ۵-۴ ماهه با میانگین وزن بدن ۱/۵۱±۳۰/۸۵ کیلوگرم به طور تصادفی به ۳ گروه تقسیم شدند. تیمارها شامل: ۱)شاهد (جیره پایه)، ۲)جیره پایه که ۷/۲ درصد سیلوی ضایعات کمپوست قارچ دکمه ای به جای یونجه و ۳)جیره پایه که ۱۵/۹ درصد سیلوی ضایعات کمپوست قارچ دکمه ای جایگزین یونجه شد. در روزهای ۲۸ و ۵۶ آزمایش قبل از نوبت غذایی صبح، به منظور تعیین pH، غلظت کل اسیدهای چرب فرار و آمونیاک مایع شکمبه، از بره ها توسط لوله معدی، نمونه برداری شد. نتایج به دست آمده نشان داد که استفاده از سیلوی ضایعات کمپوست قارچ دکمه ای تأثیر معنی داری بر تولید کل اسیدهای چرب فرار و غلظت آمونیاک و pH مایع شکمبه نسبت به گروه شاهد در روز ۲۸ نداشت. در روز ۵۶ غلظت کل اسیدهای چرب فرار و pH مایع شکمبه تغییر نکرد ولی غلظت آمونیاک نسبت به گروه شاهد کاهش یافت (P<0/05).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.