افزایش ماندگاری خیار توسط پوشش های فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس های زنجبیل و مرزه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 افزایش ماندگاری خیار توسط پوشش های فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس های زنجبیل و مرزه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد افزایش ماندگاری خیار توسط پوشش های فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس های زنجبیل و مرزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی افزایش ماندگاری خیار توسط پوشش های فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس های زنجبیل و مرزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن افزایش ماندگاری خیار توسط پوشش های فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس های زنجبیل و مرزه :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

هدف از این مطالعه بررسی اثر پوشش های فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس مرزه و زنجبیل بر کیفیت نگهداری خیار در سردخانه می باشد. اسانس مرزه و روش به روش تقطیر ابی و توسط دستگاه کلونجر تهیه شده و در دو سطح ۲۵۰ و ۱۰۰۰ پی پی ام مورد استفاده قرار گرفت. کربوکسی متیل سلولز نیز در دو سطح ۱ و ۱/۵% استفاده شد. خیارهای شسته و ضد عفونی شده پس از پوشش دهی با تیمارهای مختلف به مدت ۱۶ روز در دمای ۱۰ درجه سانتیگراد نگهداری شده و اثرات پوشش های مختلف بر افت وزن، pH، بافت ویژگی های میکروبی و ارزیابی حسی نمونه های مختلف مورد بررسی قرار گرفت. بررسی داده های حاصل از آزمون افت وزن نشان داد استفاده از پوشش فعال میزان افت وزن را به طور معنی داری نسبت به نمونه شاهد کاهش می دهد. نتایج آزمون میکروبی نشان داد به کاربردن این نوع پوشش باعث کاهش میزان رشد کپک و مخمر در خیار طی دوره نگهداری شده و در تیمارهای حاوی اسانس مرزه تا روز ۱۶ ام رشد میکروبی مشاهده نشد. نتایج آزمون بافت نشان داد نمونه های حاوی پوشش فعال بافت سفت تری نسبت به نمونه کنترل نشان می دهند. نتایج ارزیابی حسی نشان داد نمونه های حاوی پوشش فعال امتیاز بالاتری نسبت به نمونه کنترل کسب نمودند. به طور کلی نتایج حاصل از این مطالعه استفاده از پوشش حاوی ۱/۵% CMC همراه با ۱۰۰۰ پی پی ام اسانس مرزه را روش مؤثری در افزایش عمر ماندگاری خیار در سردخانه معرفی می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.