اثرات پوشش های فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس های آویشن و نعناع در کیفیت نگهداری خیار گلخانه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات پوشش های فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس های آویشن و نعناع در کیفیت نگهداری خیار گلخانه ای دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات پوشش های فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس های آویشن و نعناع در کیفیت نگهداری خیار گلخانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات پوشش های فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس های آویشن و نعناع در کیفیت نگهداری خیار گلخانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات پوشش های فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس های آویشن و نعناع در کیفیت نگهداری خیار گلخانه ای :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

خیار عمرماندگاری کمی داشته و پس از برداشت بلافاصله دچار کاهش وزن و چروکیدگی می شود. هدف از این مطالعه بررسی اثر پوشش های فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نعناع بر کیفیت نگهداری خیار در سرخانه می باشد. کربوکسی متیل سلولز در دو سطح ۱ و ۱/۵% و دو اسانس آویشن و نعناع در سطوح ۲۵۰ و ۱۰۰۰ پی پی ام مورد استفاده قرار گرفته و اثرات این پوشش ها بر افت وزن، pH، بافت، ویژگی های میکروبی و ارزیابی حسی نمونه های مختلف نگهداری شده به مدت ۱۶ روز در دمای ۱۰ درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد استفاده از کربوکسی متیل سلولز به طور معنی داری در سطح احتمال ۰/۰۵ ماندگاری خیار را نسبت به نمونه کنترل افزایش می دهد، مقایسه دو سطح ۱ و ۱/۵% کربوکسی متیل سلولز نشان داد پوشش های حاوی ۱/۵% CMC به طور معنی داری مؤثرتر از سطح ۱% بودند. مقایسه پوشش های حاوی اسانس نشان داد که آویشن اثر قوی تری نسبت به نعناع داشته و نمونه حاوی پوشش CMC و ۱۰۰۰ پی پی ام اسانس آویشن بعد از ۱۶ روز هیچ گونه رشد کپک و مخمری را نشان نداد. به طور کلی نتایج این مطالعه استفاده از پوشش فعال بر پایه CMC و اسانس آویشن را روش مؤثری برای افزایش کیفیت خیار در طول نگهداری در سردخانه معرفی می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.