اثر تغذیه و روش های مختلف خشک کردن بر خصوصیات ظاهری گیاه دارویی زوفا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تغذیه و روش های مختلف خشک کردن بر خصوصیات ظاهری گیاه دارویی زوفا دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تغذیه و روش های مختلف خشک کردن بر خصوصیات ظاهری گیاه دارویی زوفا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تغذیه و روش های مختلف خشک کردن بر خصوصیات ظاهری گیاه دارویی زوفا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تغذیه و روش های مختلف خشک کردن بر خصوصیات ظاهری گیاه دارویی زوفا :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر تغذیه و روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت گیاه دارویی زوفا، آزمایشی به صورت فاکتوریل و درقالب طرح کامل تصادفی با دو فاکتور تغذیه (شامل ۲ نوع کود: نانو، کمپوست زباله کامل و شاهد) و روش خشک کردن (شامل ۶ روش: سایه همراه فن با گردش هوا، سایه بدون فن، آون ۴۰ درجه سلسیوس با ۲ سطح شامل آون ۴۸ و ۷۲ ساعت، مایکروویو با ۲ سطح شامل توان ۵۰۰ و ۱۰۰۰ وات در زمان ۱۰ دقیقه) انجام گرفت. برخی خصوصیات از قبیل رنگ، چروکیدگی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که کمپوست زباله بر فاکتورهای مهم کیفی این گیاه از جمله میزان چروکیدگی اثر مثبت و معنی داری داشت. همچنین از بین تیمارهای خشک کردن مایکروویو بر بهبود صفات کیفی اثر مثبتی داشت. با توجه به بالاتر بودن فاکتورهای کیفی استفاده از کمپوست زباله به همراه خشک کردن در ماکروویو با توان ۵۰۰ و ۱۰۰۰ به منظور بهبود صفات کیفی گیاه دارویی زوفا پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.