اثر اسانس های گیاهی و ساکارز بر افزایش ماندگاری گل شاخه بریده میخک رقم استاندارد (Dianthus caryophyllus L. cv. “Sensi)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسانس های گیاهی و ساکارز بر افزایش ماندگاری گل شاخه بریده میخک رقم استاندارد (Dianthus caryophyllus L. cv. “Sensi) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسانس های گیاهی و ساکارز بر افزایش ماندگاری گل شاخه بریده میخک رقم استاندارد (Dianthus caryophyllus L. cv. “Sensi)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسانس های گیاهی و ساکارز بر افزایش ماندگاری گل شاخه بریده میخک رقم استاندارد (Dianthus caryophyllus L. cv. “Sensi)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسانس های گیاهی و ساکارز بر افزایش ماندگاری گل شاخه بریده میخک رقم استاندارد (Dianthus caryophyllus L. cv. “Sensi) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

میخک (.Dianthus caryophyllus L) یکی از رایج ترین گل های بریدنی در بسیاری از کشورها بوده و دارای اهمیت زیاد اقتصادی در صنعت گل کاری است. به کمک برخی مواد می توان ماندگاری گل های بریدنی را افزایش داد. این تحقیق با هدف مطالعه اثربرخی اسانس های گیاهی به همراه ساکارز، بر طول عمر گلجایی، در زمان پس از برداشت گل های بریدنی میخک رقم استاندارد Sensi به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی (فاکتور A شامل اسانس های شوید، زیره و نعناع و فاکتور B شامل غلظت های صفر، ۲، ۴ و ۶ پی پی ام) در سه تکرار انجام شد. همه تیمارهای مورد آزمایش حاوی ساکارز ۴ درصد بودند. نتایج بدست آمده در این تحقیق نشان داد که تیمار گل های شاخه بریده میخک با اسانس شوید ۶ پی پی ام+ ساکارز ۴ درصد باعث افزایش طول عمل گلجایی آنها به مدت، حدود ۱۰ روز نسبت به شاهد می شود. بین غلظت های مختلف اسانس نعناع، غلظت ۴ پی پی ام + ساکارز ساکارز ۴ درصد بیشترین (۱۱/۶۷ روز) طول عمر گلجایی را داشت، لیکن با افزایش غلظت اسانس نعناع به ۶ پی پی ام + ساکارز از میزان این صفت کاسته شد که ممکن است به دلیل اثرات سمی غلظت های بالای این اسانس باشد. در تیمارهای استفاده شده از اسانس زیره + ساکارز به موازات افزایش غلظت اسانس بر میزان ماندگاری گل ها افزوده شد. اثرات ساده بین اسانس های مورد آزمایش + ساکارز ۴ درصد، نشان داد که اسانس شوید بیشترین تأثیر مثبت را بر ماندگاری گل دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.