تنوع گونه های مهم توکسین زای قارچی در خوراک طیور استان کرمانشاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تنوع گونه های مهم توکسین زای قارچی در خوراک طیور استان کرمانشاه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تنوع گونه های مهم توکسین زای قارچی در خوراک طیور استان کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تنوع گونه های مهم توکسین زای قارچی در خوراک طیور استان کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تنوع گونه های مهم توکسین زای قارچی در خوراک طیور استان کرمانشاه :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

غذاهای دام و طیور محیط مناسبی برای رشد میکروارگانیسم های قارچی، تولید متابولیت های ثانویه آنها و در این صورت تهدیدی برای سلامتی انسان و حیوان می باشند. طی مراحل حمل ونقل، انبار سازی بلند مدت و زمانی که شرایط محیطی و فیزیولوژیکی برای رشد قارچ فراهم باشد، سموم قارچی تولید می شوند، که به طور کامل از خوراک حذف نمی شوند. از عوامل موثر در رشد قارچ ها و تولید سموم در خوراک دام، رطوبت بالا و دمای مناسب می باشد. آفلاتوکسین ها ، سمومی هستند که توسط قارچ های توکسین زا مانند: آسپرژیلوس تولید می شوند. این سموم از طریق گوشت، شیر و تخم مرغ به انسان انتقال می یابند. به علت اثرات مخرب قارچ ها بر مواد غذایی مورد مصرف انسان و دام، بررسی میزان شیوع گونه های با اهمیت قارچی از جمله جنس آسپرژیلوس ضروری است (۱۴،۱۲ و ۱۵). شناسایی گونه های آسپرژیلوس موجود در خوراک دام و طیور در جهت کنترل و پیشگیری بخش عمده ای از اثرات آلایندگی آن ها حائز اهمیت است، بنابراین در این کار تحقیقاتی، خوراک مصرفی ماکیان گوشتی اطراف شهر کرمانشاه مورد بررسی قرار گرفت و میزان آلودگی به گونه های این قارچ تعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.