تعیین ارزش مغذی دانه ذرت عمل آوری شده با روش های شیمیایی و فیزیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ارزش مغذی دانه ذرت عمل آوری شده با روش های شیمیایی و فیزیکی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ارزش مغذی دانه ذرت عمل آوری شده با روش های شیمیایی و فیزیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ارزش مغذی دانه ذرت عمل آوری شده با روش های شیمیایی و فیزیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ارزش مغذی دانه ذرت عمل آوری شده با روش های شیمیایی و فیزیکی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در این پژوهش اثر چهار روش فرآوری بر صفات فیزیکوشیمیایی دانه ذرت مورد ارزیابی قرار گرفت. غله مذکور به چهار روش پلت، غلطک خشک، آسیاب، ورقه با بخار آب فرآوری گردید. و سه نمونه از هر روش عمل آوری (جمعاً ۱۲ نمونه) به صورت تصادفی اخذ و برخی صفات شیمیایی به ویژه نشاسته و دیواره سلولی و برخی صفات فیزیکی بالاخص وزن مخصوص و اندازه ذرات اندازه گیری شد. نوع عمل آوری بطور معنی داری بر کلیه صفات فوق در دانه ذرت تأثیر گذار بود. بیشترین میزان نشاسته و عصاره اتری، کمترین مقدار دیواره سلولی و وزن مخصوص در روش غلطک خشک مشاهده گردید. چنین نتیجه گیری می شود که عمل آوری به روش آسیاب به علت تولید ذرات پودری فراوان و خطر اسیدوز و وزن مخصوص بالاتر در دانه ذرت روشی نامناسب است. وزن مخصوص پایین منجر به تراکم نشاسته کمتر و بهبود ظرفیت نگهداری آب و کندی کینیتک هضمی می گردد و چون عمل آوری به روش غلطک خشک در ذرت منجر به کاهش اندازه ذرات پودری و حداکثر نشاسته و حداقل دیواره سلولی می گردد. بدین وسیله بهترین روش عمل آوری برای دانه ذرت می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.