تعیین ارزش مغذی دانه ذرت عمل آوری شده با روش های شیمیایی و فیزیکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تعیین ارزش مغذی دانه ذرت عمل آوری شده با روش های شیمیایی و فیزیکی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تعیین ارزش مغذی دانه ذرت عمل آوری شده با روش های شیمیایی و فیزیکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ارزش مغذی دانه ذرت عمل آوری شده با روش های شیمیایی و فیزیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تعیین ارزش مغذی دانه ذرت عمل آوری شده با روش های شیمیایی و فیزیکی :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
در این پژوهش اثر چهار روش فرآوری بر صفات فیزیکوشیمیایی دانه ذرت مورد ارزیابی قرار گرفت. غله مذکور به چهار روش پلت، غلطک خشک، آسیاب، ورقه با بخار آب فرآوری گردید. و سه نمونه از هر روش عمل آوری (جمعاً ۱۲ نمونه) به صورت تصادفی اخذ و برخی صفات شیمیایی به ویژه نشاسته و دیواره سلولی و برخی صفات فیزیکی بالاخص وزن مخصوص و اندازه ذرات اندازه گیری شد. نوع عمل آوری بطور معنی داری بر کلیه صفات فوق در دانه ذرت تأثیر گذار بود. بیشترین میزان نشاسته و عصاره اتری، کمترین مقدار دیواره سلولی و وزن مخصوص در روش غلطک خشک مشاهده گردید. چنین نتیجه گیری می شود که عمل آوری به روش آسیاب به علت تولید ذرات پودری فراوان و خطر اسیدوز و وزن مخصوص بالاتر در دانه ذرت روشی نامناسب است. وزن مخصوص پایین منجر به تراکم نشاسته کمتر و بهبود ظرفیت نگهداری آب و کندی کینیتک هضمی می گردد و چون عمل آوری به روش غلطک خشک در ذرت منجر به کاهش اندازه ذرات پودری و حداکثر نشاسته و حداقل دیواره سلولی می گردد. بدین وسیله بهترین روش عمل آوری برای دانه ذرت می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.