تاثیر سطوح مختلف شوری بر دو گونه یونجه با نام های Medicago scutellata و Medicago polymorpha


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف شوری بر دو گونه یونجه با نام های Medicago scutellata و Medicago polymorpha دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف شوری بر دو گونه یونجه با نام های Medicago scutellata و Medicago polymorpha  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف شوری بر دو گونه یونجه با نام های Medicago scutellata و Medicago polymorpha،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف شوری بر دو گونه یونجه با نام های Medicago scutellata و Medicago polymorpha :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

شوری بعنوان یک تنش غیر زنده، یکی از عوامل محدود کننده رشد و نمو گیاهان است که اثرات زیانباری را بر کیفیت و کمیت محصولات زراعی برجای می گذارد. در این تحقیق اثر تنش شوری بر جوانه زنی دو گونه یونجه یکساله از استرالیا و ایران با نام های Medicago scutellata و Medicago polymorpha مورد مطالعه قرار گرفت. بدین منظور از هر گونه تعداد ۱۵ عدد بذر در هر تکرار بر روی کاغذ صافی درون پلیت کشت گردید. آزمایش در قالب فاکتوریل بر پایه ی طرح کاملا تصادفی در سه تکرار و شش سطح شوری کلرید کلسیم (۰، ۰.۱، ۰.۱۵، ۰.۳، ۰.۴۵ و ۰.۶ مگاپاسکال) ارزیابی گردید. در این آزمایش سرعت جوانه زنی، درصد جوانه زنی و یکنواختی جوانه زنی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که سرعت جوانه زنی در M. polymorpha بیشتر از M. scutellata بود درحالیکه سرعت رشد و طویل شدن ریشه چه و ساقه چه در M. scutellata به طور معنی داری بیشتر بود. اثر سطوح مختلف شوری بر درصد و سرعت جوانه زنی هر دو گونه معنی دار شد بطوریکه تیمارهای شاهد، ۰.۱، ۰.۱۵، ۰.۳ مگاپاسکال کلرید کلسیم اثرات متفاوتی بر جوانه زنی داشتند و در این غلظت ها رشد گیاه چه و ریشه چه مشاهده شد، اما این رشد تا حد معینی از غلظت شوری ادامه داشت بطوریکه در تیمارهای با غلظت ۰.۴۵، ۰.۶ رشد گیاه چه و ریشه چه متوقف شده و فقط جوانه زنی بذر مشاهده گردید. بطور کلی سرعت و درصد جوانه زنی با افزایش غلظت شوری کاهش یافت. از طرف دیگر نتایج بدست آمده نشان داد برخلاف سرعت و درصد جوانه زنی، یکنواختی جوانه زنی تابع غلظت شوری نیست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.