تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک AquaStar® Growout برشاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک AquaStar® Growout برشاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک AquaStar® Growout برشاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک AquaStar® Growout برشاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک AquaStar® Growout برشاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زندهای هستند که برای بهبود سلامتی حیوان میزبان به مکملهای غذایی اضافه می شوند .اخیراً تحقیقاتنسبتا زیادی در زمینه نقش پروبیوتیک ها در افزایش رشد و مقاومت به بیماریها درموجودات آبزی صورت گرفته است. هدف از این مطالعهبه منظور ارزیابی تاثیر سطوح متفاوت پروبیوتیک AquaStar® Growout بر شاخص های رشد و بازماندگی در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) می باشد. تیمارهای غذایی شامل سطوح صفر (شاهد)، ۰/۵، ۱ و ۲ گرم پروبیوتیک آکوا استار به ازای هرکیلوگرم جیره به مدت ۶۰ روز انجام گرفت. آزمایش با استفاده از طرح کاملاً تصادفی شامل سطوح در قالب ۴ تیمار با سه تکرار طراحی شد.تعداد ۲۰ عدد بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزنی ۱±۲۲/۵ رم درون قفس های پرورشی ۴۰۰ لیتری، ذخیره سازی و تغذیه شدند. با توجه به نتایج به دست آمده بیشترین میزان وزن نهایی (۱۱۱/۵۴)، افزایش وزن بدن (۸۶/۲۱)، درصد افزایش وزن بدن (۳۴۱/۹۴)، نرخ رشد ویژه (۲/۹۱)، نسبت کارایی پروتئینی (۲/۲۲) و توده زنده (۱۱۱۵/۴۳) در تیمار حاوی ۰/۵ گرم در کیلوگرم آکوا استار در جیره مشاهده شد (P<0/5). نرخ بازماندگی نیز در بین تیمارهای مختلف اختلاف معنی داری را نشان نداد (P>0/5). نتایج مطالعه حاضر نشان می دهد سطح ۰/۵ ۰ گرم پروبیوتیک آکوا استار در هر کیلو گرم جیره می تواند باعث افزایش عملکرد رشد و کارایی تغذیه در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.