تاثیر ریزوباکتری های محرک رشد گیاهی (PGPR) بر افزایش رشد گیاهچه های لوبیا در شرایط گلخانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر ریزوباکتری های محرک رشد گیاهی (PGPR) بر افزایش رشد گیاهچه های لوبیا در شرایط گلخانه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر ریزوباکتری های محرک رشد گیاهی (PGPR) بر افزایش رشد گیاهچه های لوبیا در شرایط گلخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر ریزوباکتری های محرک رشد گیاهی (PGPR) بر افزایش رشد گیاهچه های لوبیا در شرایط گلخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر ریزوباکتری های محرک رشد گیاهی (PGPR) بر افزایش رشد گیاهچه های لوبیا در شرایط گلخانه :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

شماری از باکتری های فراریشه گیاهان که قادرند با مکانیسم های مختلف موجب تقویت رشد گیاه شوند را ریزوباکتری هایمحرک رشد گیاه (PGPR) می نامند. در این تحقیق چهار جدایه باکتری Pseudomonas fluorescens و یک جدایه باکتری Bacillus subtilis از نظر تولید سیدروفور و سیانید هیدروژن در شرایط آزمایشگاهی مورد مطالعه قرار گرفتند و سپس تاثیر آنها بر افزایش رشد گیاهچه های لوبیا در گلخانه مورد مطالعه قرار گرفت. بذور جوانه زده لوبیا به مدت یک ساعتدر سوسپانسیون باکتری ها با غلظت (۸)۱×۱۰ ۱ واحد تشکیل دهنده کلنی در میلی لیتر (cfu/ml) قرار داده و سپس کاشته شدند. در مراحل بعدی به گیاهچه ها سه بار و به فواصل یک هفته ۲۰ میلی لیتر از سوسپانسیون باکتری افزوده شد. پس ازگذشت سه هفته تأثیر باکتری ها بر شاخص های رشدی گیاه شامل: وزن تر، خشک و وزن کل ریشه و شاخساره گیاه، طولساقه و ریشه و طول کل گیاه، میزان کلروفیل برگ، طول دمبرگ، حجم ریشه، قطر ساقه و طول و عرض برگ مورد اندازه گیری قرار گرفت. آزمایش در قالب طرح کاملا انجام گرفت و داده ها با استفاده از نرم افزار SAS مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. نتایج حاکی از این بود که همگی این باکتری ها قادر به تولید سیدروفور و سیانید هیدروژن در شرایط آزمایشگاهی بودند. آنالیز واریانس داده ها نشان داد که باکتری ها از نظر تأثیر بر شاخص های رشدی گیاهچه های لوبیا با یکدیگر اختلاف معنی داری در سطح ۵% داشتند. نتایج مقایسه میانگین تاثیر باکتری ها بر رشد گیاهچه های لوبیا نشان داد که اغلب باکتری های مورد استفاده موجب افزایش فاکتورهای رشدی شدند، ولی از این میان دو جدایه B. subtilis B-J و P. Pf-76 fluorescens دارای تأثیر بهتری بر افزایش رشد گیاهچه های لوبیا در شرایط گلخانه بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.