پنیرکم سدیم : اثرات آن بر ویژگیهای حسی،کاربردی و سلامت عمومی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پنیرکم سدیم : اثرات آن بر ویژگیهای حسی،کاربردی و سلامت عمومی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پنیرکم سدیم : اثرات آن بر ویژگیهای حسی،کاربردی و سلامت عمومی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پنیرکم سدیم : اثرات آن بر ویژگیهای حسی،کاربردی و سلامت عمومی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پنیرکم سدیم : اثرات آن بر ویژگیهای حسی،کاربردی و سلامت عمومی :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

توسعه محصولات غذایی مرتبط با سلامت عمومی، چالشی برای صنایع لبنی محسوب می شود. به علت اثرات منفی نمک بر سلامتی، مانندافزایش فشارخون و کاهش جذب کلسیم، اثرات دریافت نمک به مقدار زیاد از مواد غذایی، مشکلی مهم برای جامعه مدرن است . باتوجه بهاینکه مصرف پنیر در سراسر جهان رو به افزایش است می بایست به کاهش نمک این محصول حامل سدیم بدون تأثیر روی مصرف آن، اهمیتداده شود. انواع مختلف پنیر با مقدار سدیم کمک به وسیله کاهش سدیم کلرید یا جایگزینی نسبی نمک با پتاسیم کلرید ، تولید شده اند. نتایجاغلب مثبت بوده اند اما طعم ترش در محصول در نتیجه ی جایگزینی سدیم کلرید باقی می ماند. مطالعات بیشتری در رابطه با کیفیت پنیر وسطوح نمک قابل قبول در تولید پنیرهای کم سدیم لازم است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.