بررسی میزان مقاومت به مادهی سمی کومارین در جوانه زنی ۲۰ رقم ماش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان مقاومت به مادهی سمی کومارین در جوانه زنی ۲۰ رقم ماش دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان مقاومت به مادهی سمی کومارین در جوانه زنی ۲۰ رقم ماش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان مقاومت به مادهی سمی کومارین در جوانه زنی ۲۰ رقم ماش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان مقاومت به مادهی سمی کومارین در جوانه زنی ۲۰ رقم ماش :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

جاشیر (جوشیر) با نام علمی Prangos sp گیاهی پایا از خانوادهی چتریان میباشد. جوشیر صمغی است که از این گیاه استخراج می گردد. کومارین ها گروه شناخته شده ی فرآورده های طبیعی هستند که در گیاهان تیرهی چتریان، روتاسه، بقولات وکاسنی توزیع شدهاند و فعالیت های بسیار زیستی و فارماکولوژیکی دارند. خانوادهی چتریان به تولید تعداد فراوانی کومارین به همراه واحدهای ایزوپرینوئید معروف است که به طریق گوناگون آرایش یافتهاند. به منظور جوانهزنی ماش از روش between paper و دمای ۵۲ درجهی سانتیگراد استفاده گردید. برای انجام آزمایش غلظت های ۰ (به عنوان شاهد)، ۲/۵ و ۵ درصد عصارهی جاشیر استفاده گردید. شمارش بذرهای جوانه زدهی هر تکرار به مدت ۷ روز به منظور اندازه گیری شاخص سرعتجوانه زنی انجام گرفت و ملاک جوانه زنی خروج ۲ میلیمتر ریشه چه از بذر بود. در روز هفتم جوانه زنی، گیاهچه ها از بستر جوانه-زنی خارج شده و از هر واریته به عنوان شاهد عکسبرداری و سپس طول ساقهچه و ریشه چه ی تمام گیاهچه های موجود درپتری اندازه گیری گردید. در همان روز وزن تر گیاهچه های موجود در هر پتری با ترازویی با دقت بالا اندازه گیری گردید وگیاهچه های هر پتری به درون پاکت منتقل شده و در آون ۷۲ درجه ی سانتیگراد به مدت ۴۸ ساعت قرار داده شدند. سپس وزن خشک آنها نیز اندازه گیری گردید. جهت انجام تجزیه ی واریانس داده ها و مقایسه ی میانگین آنها از نرم افزار MSTATc استفاده گردید. میانگین طول ساقه چه و ریشه چه و متوسط وزن تر و وزن خشک گیاهچه های تمام تکرارها به دست آمد وتجزیه ی واریانس داده ها انجام شد. در بررسی غلظت های مختلف عصاره ی جاشیر بر شاخص های جوانه زنی ماش، طول ریشه چه وطول ساقه چه ی گیاهچه ها مشخص شد با افزایش غلظت عصاره ی جاشیر این صفات نسبت به تیمار شاهد کاهش یافتند. وزن ترو وزن خشک گیاهچه ها نیز پس از رشد با عصاره ی جاشیر نسبت به تیمار شاهد کاهش یافتند، اما تفاوت بین دو غلظت ۲/۵ و ۵ درصد چشمگیر نبود. بین سه غلظت شاهد ۲/۵ و ۵ درصد از نظر دو شاخص درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی تفاوت معنی داری مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.