بررسی سطوح مختلف تنش خشکی و سالیسیلیک اسید بر ویژگی های کمی بادام زمینی (.Arachis hypogaea L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سطوح مختلف تنش خشکی و سالیسیلیک اسید بر ویژگی های کمی بادام زمینی (.Arachis hypogaea L) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سطوح مختلف تنش خشکی و سالیسیلیک اسید بر ویژگی های کمی بادام زمینی (.Arachis hypogaea L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سطوح مختلف تنش خشکی و سالیسیلیک اسید بر ویژگی های کمی بادام زمینی (.Arachis hypogaea L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سطوح مختلف تنش خشکی و سالیسیلیک اسید بر ویژگی های کمی بادام زمینی (.Arachis hypogaea L) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

رشد جمعیت و توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور در دو دهه اخیر باعث شده تا مصرف مواد پروتئینی بویژه گوشت قرمز افزایشچشمگیری یابد. بر این اساس، افزایش تولید مواد پروتئینی به ویژه پروتئین های گیاهی که منابع ارزشمندی در تغذیه هستند،اجتناب ناپذیر است. لذا افزایش تولید حبوبات به عنوان مکمل منابع پروتئینی در برنامه های اقتصادی کشور مورد توجه قرار گرفتهاست (پارسا و باقری، ۱۳۸۷). حبوبات بعد از غلات به عنوان مهمترین منبع غذایی بشر بخصوص از نظر پروتئین به شمار می آیندو از جمله مهمترین گیاهان زراعی و غنی از پروتئین هستند که در دنیا کشت می شوند و به شرایط مختلف آب و هوایی از معتدل تا گرم سازگار شدند (مبصر و موسوی نیک، ۱۳۸۸). بادام زمینی یا پسته شامی گیاهی یکساله با نام علمی Arachis hypogaeae از خانواده ی حبوبات Leguminosae می باشد. گیاهی بوته ای، یکساله، مخصوص مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر و منشاء آن آمریکای جنوبی است. ایستاده تا نیمه ایستاده، دارای سیستم ریشه ای اصلی و مستقیم است. جهت تهیه ی روغن و مصرف آجیلیکشت می شود که از نظر روغن و پروتئین کیفیت بالایی دارد (مبصر و موسوی نیک، ۱۳۸۸). گیاهان در طول دوره رشد خودپیوسته بوسیله عوامل نامساعد محیطی تحت تاثیر قرار می گیرند. بعضی از این عوامل نامساعد مانند تنش رطوبتی رشد و نمو را درگیاهان محدود می کنند (Azizinia et al, 2005). تنش خشکی هنگامی ایجاد می شود که رطوبت موجود در اطراف ریشه به حدی کاهش مییابد که گیاه قادر به جذب آب کافی نباشد یا به عبارت دیگر زمانی که تعرق بیشتری از جذب آب صورت گیرد (Benjamin, 2007).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.