بررسی روند تغییرات نیاز حرارتی و سرمایی محصولات باغی و آشکارسازی گرمایش جهانی با پایش نمایه های اقلیمی (مطالعه موردی: کرمان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روند تغییرات نیاز حرارتی و سرمایی محصولات باغی و آشکارسازی گرمایش جهانی با پایش نمایه های اقلیمی (مطالعه موردی: کرمان) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روند تغییرات نیاز حرارتی و سرمایی محصولات باغی و آشکارسازی گرمایش جهانی با پایش نمایه های اقلیمی (مطالعه موردی: کرمان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روند تغییرات نیاز حرارتی و سرمایی محصولات باغی و آشکارسازی گرمایش جهانی با پایش نمایه های اقلیمی (مطالعه موردی: کرمان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روند تغییرات نیاز حرارتی و سرمایی محصولات باغی و آشکارسازی گرمایش جهانی با پایش نمایه های اقلیمی (مطالعه موردی: کرمان) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

گرمایش جهانی در دهه های اخیر اثرات مثبت و منفی فراوانی بر فعالیت های بشر در پی داشته است. بخش کشاورزی به خصوص باغبانی از اینتغییرات تاثیر پذیر بوده است و به گزارش های فراوان در سرتاسر جهان تنش های حرارتی، خشکی و کمبود آب و صدمات ناشی از افزایش دما وکاهش بارش ها به اثبات رسیده است. در این پژوهش سعی بر آن شده است با بررسی روند تغییرات نیاز سرمایی و حرارتی و پایش برخی ازنمایه های اقلیمی در دهه های گذشته به آشکارسازی تغییر اقلیم به خصوص در بخش باغبانی پرداخته شود. تا با اقدامات مدیریتی مناسب درجهت رفع نیاز گیاه از کاهش عملکرد در آینده جلوگیری به عمل آید. نتایج این پژوهش حاکی از آن است درصد شب ها و روزهای گرم در دهه یپایانی روبه رشد است. با کاهش معنی دار شب های سرد در دهه ی پایانی نیاز سرمایی گیاهان به طور بسیار معنی داری کاهش یافته است. و ازسوی دیگر نمایه های حرارتی حاکی از افزایش طول دوره رشد و تفاوت بسیار معنی دار مقادیر میانگین نیاز حرارتی در دهه ی پایانی دوره آماریاست. در نهایت پیش بینی می شود با ادامه روند افزایشی دما در دهه های آتی ایستگاه کرمان، کاهش نیاز سرمایی و عدم تامین نیاز سرماییبرای درختان خزان داری نظیر پسته ناگزیر خواهد بود. لذا لزوم بررسی های دقیق میدانی، زمان شکوفه دهی و تغییرات آن می تواند تصمیم گیریدر جهت رفع این پدیده زیانبخش را سهولت ببخشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.