بررسی خصوصیات تبدیل برنج رقم شیرودی در طی خشک شدن با دو روش جریان هوای گرم و تابش مادون قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات تبدیل برنج رقم شیرودی در طی خشک شدن با دو روش جریان هوای گرم و تابش مادون قرمز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات تبدیل برنج رقم شیرودی در طی خشک شدن با دو روش جریان هوای گرم و تابش مادون قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات تبدیل برنج رقم شیرودی در طی خشک شدن با دو روش جریان هوای گرم و تابش مادون قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات تبدیل برنج رقم شیرودی در طی خشک شدن با دو روش جریان هوای گرم و تابش مادون قرمز :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تأثیر دمای هوا و رطوبت نهایی شلتوک بر درصد ترک دانه های خشک شده به روش تابش مادون قرمز وجریان هوای گرم، یک خشک کن آزمایشگاهی مورد استفاده قرار گرفت. در یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی، آزمایش ها در سطوح دمای ۴۰، ۵۰ و ۶۰ درجه سانتی گراد (معادل شدت تابش های ۰/۰۳۲، ۰/۰۴۲ و ۰/۰۵۳ وات بر سانتی متر مکعب) و سرعت جریان هوای ۴/۵ متر بر ثانیه و رطوبت نهایی شلتوک در سه سطح ۹-۸، ۱۰-۹ و ۱۱-۱۰ درصد بر مبنای خشک انجام شد. نتایج این آزمایش ها نشان داد که در رطوبت ۹-۸ و ۱۰-۹ افزایش دما از ۴۰ به ۵۰ درجه تفییر معنی داری روی درصد ترک ندارد. در حالی که با افزایش دما از ۴۰ به ۶۰ درجه درصدترک بطور معنی داری افزایش یافته است. کمترین درصد ترک مربوط به رطوبت ۱۱-۱۰ درصد و دمای ۴۰ درجه سانتیگراد و بیشترین درصد ترک در رطوبت ۹-۸ درصد و دمای ۶۰ درجه سانتیگراد است. در دمای ۴۰ درجه خشک کن جریان هوای گرم دارای راندمان تبدیل بیشتری در مقایسه با خشک کن مادون قرمز است. در دمای ۵۰ و ۶۰ درجه تفاوت معنی داری در راندمان تبدیل دو روش وجود ندارد. بیشترین راندمان تبدیل در دمای ۴۰ درجه و خشک کن جریان هوای گرم و کمترین مقدار آن در دمای ۶۰ درجه و مربوط به خشک کن مادون قرمز است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.