بررسی تأثیر متغیرهای فیزیکی و زیستی بر جمعیت شبه شوریده ماهیان (صید ضمنی فانوس ماهیان) با استفاده از داده های ماهواره ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر متغیرهای فیزیکی و زیستی بر جمعیت شبه شوریده ماهیان (صید ضمنی فانوس ماهیان) با استفاده از داده های ماهواره ای دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر متغیرهای فیزیکی و زیستی بر جمعیت شبه شوریده ماهیان (صید ضمنی فانوس ماهیان) با استفاده از داده های ماهواره ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر متغیرهای فیزیکی و زیستی بر جمعیت شبه شوریده ماهیان (صید ضمنی فانوس ماهیان) با استفاده از داده های ماهواره ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر متغیرهای فیزیکی و زیستی بر جمعیت شبه شوریده ماهیان (صید ضمنی فانوس ماهیان) با استفاده از داده های ماهواره ای :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

شبه شوریده دهان سیاه Atrobucca nibe از خانواده شوریده ماهیان بهدلیل صید ضمنی قابل ملاحظه همراه با فانوس ماهیان در دریای عماناز اهمیت زیادی برخوردار است. در این تحقیق، جمعیت صید شده شبهشوریده ماهیان توسط شناورهای صیادی در ماههای فروردین تا اسفند سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ در ناحیه غرب دریای عمان با مقادیر بدستآمده درجه حرارت، شوری و کلروفیل a. مستخرج از نقشه های ماهواره ای http://oceancolor.gsfc.nasa.gov در همان مناطق با استفاده از نرم افزار SeaDAS (برای تبدیل نقشه به داده) در ۱۳ ایستگاه (Pin) مورد سنجش قرار گرفت. داده های حاصل، با استفاده از نرم افزارآماری SPSS Ver20، آنالیز واریانس، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چند متغیری در سطح معناداری ۹۵ درصد تجزیه و تحلیل شد. با توجهبه ضریب همبستگی پیرسون بین متغیرهای دما با صید بر واحد تلاش(r=0/288) در سطح معناداری ۰/۰۵ و بین شوری با صید بر واحد تلاش (r=0/351) و بین کلرفیل a با صید در واحد تلاش (r=0/466) و همچنین بین متغیرهای دما با صید کل (r=0/488)، شوری با صید کل (r=0/458) و کلروفیل a با صید کل (r=0/505) رابطه مثبت معنادار در سطح ۰/۰۱ مشاهده شد. تحلیل رگرسیون چند متغیری صید کل نیز نشان داد سطحمعناداری ضرایب رگرسیون بدست آمده برای متغیر دما، شوری وکلروفیل a، کوچکتر از سطح خطای آزمون (p<0/05) می باشد یعنی مقادیر بتای بدست آمده برای آن ها به طور معناداری و با سطحاطمینانی ۰/۹۵ می تواند صید کل را پیش بینی کند. همچنین ضریب تعیین بدست آمده نشان می دهد که فاکتورهای دما، شوری و کلروفیلa؛ ۰/۴۶ از پراکندگی های صید کل آنان را تعیین می کند. یافته های این تحقیق نشان داد که استفاده از نقشه های ماهواره ای و سنجشاز دور در ارزیابی آبهای دریایی، می تواند سمت و سو و میزانبهره برداری از ذخایر آبزیان را مشخص کند و توسعه پایدار را بهدنبال داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.