بررسی اصول و مبانی فرایند خشک کردن مواد غذایی به روش الکتروهیدرودینامیکی (EHD)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اصول و مبانی فرایند خشک کردن مواد غذایی به روش الکتروهیدرودینامیکی (EHD) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اصول و مبانی فرایند خشک کردن مواد غذایی به روش الکتروهیدرودینامیکی (EHD)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اصول و مبانی فرایند خشک کردن مواد غذایی به روش الکتروهیدرودینامیکی (EHD)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اصول و مبانی فرایند خشک کردن مواد غذایی به روش الکتروهیدرودینامیکی (EHD) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

فرایند خشک کردن از جمله پرکاربردترین فرایند ها در صنایع غذایی و دارویی و محصولات کشاورزی است که بهدلیل حذف رطوبت بیولوژیکی فعال و کاهش فعالیت آنزیم ها موجب افزایش طول عمر و زمان نگهداری محصول میشود.انتخاب نوع فرایند خشک کردن با توجه به نوع ماده،کیفیت محصول مورد نظر و میزان مصرف انرژی از اهمیتبالایی برخوردار می باشد.خشک کردن به روش الکتروهیدرودینامیک از جمله روش های غیر حرارتی و نوین در زمینهخشک کردن میباشد که با مصرف بسیار کم انرژی،مناسب برای خشک کردن مواد حساس به دما می باشد.در این روشباد الکتریکی تولید شده در اثر میدان الکتریکی ولتاژ بالا به سطح ماده برخورد می کند و با کاهش گرمای نهان تبخیر وافزایش ضریب انتقال جرم و حرارت منجر به افزایش سرعت خشک کردن می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.