بررسی اثر غلظت های مختلف جیوه بر میزان کارایی فتوسنتزی و رنگدانه های فتوسنتزی در ژنوتیپ های گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر غلظت های مختلف جیوه بر میزان کارایی فتوسنتزی و رنگدانه های فتوسنتزی در ژنوتیپ های گندم دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر غلظت های مختلف جیوه بر میزان کارایی فتوسنتزی و رنگدانه های فتوسنتزی در ژنوتیپ های گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر غلظت های مختلف جیوه بر میزان کارایی فتوسنتزی و رنگدانه های فتوسنتزی در ژنوتیپ های گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر غلظت های مختلف جیوه بر میزان کارایی فتوسنتزی و رنگدانه های فتوسنتزی در ژنوتیپ های گندم :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثرات تنش جیوه بر میزان رنگدانه های فتوسنتزی و عملکرد فتوسیستم II آزمایشی با ۴ ژنوتیپ سیروان، سیوند، پارسی و سپاهان در مقادیر مختلف این عنصر(۰، ۳۰، ۷۰، ۱۰۰ میلی گرم در خاک) انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام شد و میزان کلروفیل a، کلروفیل b، کلروفیل کل، ضریب ثبات کلروفیل (CSI) و میزان کارایی فتوسیستم II در ژنوتیپ های گندم در مرحله غلاف دهی مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفت. نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که با افزایش میزانتنش جیوه میزان کلروفیل a، کلروفیل b، کلروفیل کل، ضریب ثبات کلروفیل (CSI) و میزان کارایی فتوسنتز II به طور معنی داری کاهش یافت. میزان کاروتنوئیدها با افزایش تنش جیوه افزایش یافت. بیشترین میزان کلروفیل a در سطح تنش ۱۰۰ به ژنوتیپ های سیروان و سیوند اختصاص داشت. اثر جیوه و ژنوتیپ بر میزان کلروفیل b معنی دار و اثر متقابل جیوه/ژنوتیپ غیر معنی دار بود. میزان کاروتنوئیدها و کارایی PSII در شرایط تنش جیوه و بدون تنش در ژنوتیپ های سپاهان و سیروان بیشتر از ژنوتیپ های پارسی و سیوند بود. از نظر میزان کلروفیل کل در سطح تنش ۱۰۰ بودند. در سطح تنش ۱۰۰ ضریب ثبات کلروفیل در تمام ژنوتیپ ها نسبت به تیمارشاهد،کاهش یافت. بنابر این نتایج می توان گفت که احتمالا جیوه از طریق تخریب سیستم فتوسنتزی و اثرات مخرب بر روند بیوسنتزرنگدانه های فتوسنتزی سبب کاهش رشد و متعاقبا عملکرد ژنوتیپ های گندم می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.