بررسی اثر تنش کم آبی و سطوح مختلف نانو کلات های آهن و روی بر برخی صفات رنگدانه های گیاهی وعملکرد سیب زمینی رقم آگریا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر تنش کم آبی و سطوح مختلف نانو کلات های آهن و روی بر برخی صفات رنگدانه های گیاهی وعملکرد سیب زمینی رقم آگریا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر تنش کم آبی و سطوح مختلف نانو کلات های آهن و روی بر برخی صفات رنگدانه های گیاهی وعملکرد سیب زمینی رقم آگریا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تنش کم آبی و سطوح مختلف نانو کلات های آهن و روی بر برخی صفات رنگدانه های گیاهی وعملکرد سیب زمینی رقم آگریا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر تنش کم آبی و سطوح مختلف نانو کلات های آهن و روی بر برخی صفات رنگدانه های گیاهی وعملکرد سیب زمینی رقم آگریا :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

سیب زمینی پس از گندم، برنج و ذرت دارای بیشترین سطح زیر کشت است. این محصول در ۱۴۵ کشورجهان کشت می شود و نقشی مهم در تغذیه و سبد غذایی مردم جهان دارد که در مقایسه با سایر گیاهان، به کمبود آبحساس است. بر همین اساس به منظور بررسی اثر تنش کم آبی و سطوح مختلف نانو کلا تهای روی و آهن بررنگدانه های گیاهی سیب زمینی رقم آگریا، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳تکرار در سال ۱۳۳۱ انجام شد. عامل اول (A) شامل سطوح مختلف آبیاری در چهار سطح (a(1 آبیاری مطلوب، (a(2 تنش کم آبیاری در مرحله غده بندی، (a(4 تنش کم آبیاری در مرحله پر شدن غده، (a(4 تنش کم آبیاری در هر دو مرحله غده بندی و پر شدن غده و عامل دوم (B) شامل محلول پاشی ریزمغذی ها در ۴ سطح (b(1 بدون محلول پاشی، (b(2 یک بار محلول پاشی در مرحله غده بندی، (b(3 یک بار محلول پاشی در مرحله پر شدن غده و (b(4 دو بار محلول پاشی در مرحله غده بندی و مرحله پر شدن غده بود. نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثر تنش کم آبی بر نسبت کلروفیل a به b در سطح احتمال ۵ درصد معنی داربود (بالاترین نسبت ۰/۸۲ گرم بر گرم برگ تر حاصل از عامل (a(3)b(1) همچنین اثر متقابل عامل ها بر صفات محتوای کلروفیل های b, a و کل در سطح احتمال ۱ درصد معنی دار بود. بیشترین محتوای کلروفیل های b, a و کل از اثر متقابل عامل های (a(1)b(3 (به ترتیب برابر با ۱/۷۲، ۰/۸۳ و ۲/۵۵ گرم بر گرم برگ تر) به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.