بررسی اثر پودر تفاله سیب بر روی خواص حسی نان سنگک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر پودر تفاله سیب بر روی خواص حسی نان سنگک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر پودر تفاله سیب بر روی خواص حسی نان سنگک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پودر تفاله سیب بر روی خواص حسی نان سنگک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر پودر تفاله سیب بر روی خواص حسی نان سنگک :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در این تحقیق اثر افزودن پودر تفاله سیب بر روی خواص رئولوژیکی و کیفی نان سنگک مورد مطالعه قرار گرفت. پودر تفاله سیب خشک شدهدر چهار سطح ۱، ۳، ۵ و ۷ در صد(وزنی/وزنی بر اساس آرد) در فرمولاسیون خمیر مصرفی برای تولید نان سنگک مورد استفاده قرار گرفت و اثر آن برروی خواص حسی تعیین شد. نتایج ارزیابی حسی توسط گروه ارزیاب مشخص نمود که پذیرش کلی نان های حاوی ۵ و ۷ در صدپودر تفاله سیب کاهش یافت. همچنین نتایج آنالیز تصویر نشان داد که رنگ پوسته نان های حاوی پودر تفاله سیب تیره تر می شود (P<0.05).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.