ارزیابی عملکرد دانه و پروتئین در ارقام لوبیا قرمز تحت روشهای مختلف کاشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی عملکرد دانه و پروتئین در ارقام لوبیا قرمز تحت روشهای مختلف کاشت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی عملکرد دانه و پروتئین در ارقام لوبیا قرمز تحت روشهای مختلف کاشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی عملکرد دانه و پروتئین در ارقام لوبیا قرمز تحت روشهای مختلف کاشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی عملکرد دانه و پروتئین در ارقام لوبیا قرمز تحت روشهای مختلف کاشت :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

استان زنجان با دارا بودن بیش از یازده هزار هکتار سطح زیر کشت لوبیا و تولید بیش از ۱۶ درصد لوبیای کشور، یکی از قطب های تولید اینمحصول در کشور است. لذا با توجه به اهمیت توسعه روشهای بهینه کشت، آزمایشی به منظور بررسی اثر کشت با ماشین کاشت جیران صنعت و ماشین کاشت محلی هیدج در مقایسه با کشت به روش سنتی بر عملکرد سه رقم لوبیا قرمز لوبیا قرمز ناز، لوبیا قرمز ازنا و لاین D81083 در سال ۶۱۲۹ انجام گرفت. این طرح به صورت کرت های خرد شده برپایه طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار به اجرا در آمد که در آنروش کشت در کرتهای اصلی و رقم در کرتهای فرعی قرار گرفت. اثر نوع دستگاه و رقم و اثر متقابل آنها بر برخی از صفات معنیدار شد.نتایج مقایسات میانگین نشان داد که بیشترین عملکرد دانه در واحد سطح از روش کشت مکانیزه با دستگاه بذرکار طرح جیران صنعت بهدست آمد و همچنین بالاترین عملکرد دانه در واحد سطح از لاین D81083 در تمامی روش های کشت به دست آمد. عملکرد دانه در روش کشت با دستگاه بذرکار جیران صنعت در رقم ۵۶۸۰D81083 کیلوگرم بود و کمترین میزان بذر در واحد سطح از رقم ازنا و کشت دست نشان به میزان ۱۶۰۱ کیلوگرم به دست آمد. تعداد دانه در واحد سطح و زن صددانه بیشتر در لاین D81083 در مقایسه با دو رقم دیگر از مهمترینعوامل مؤثر بر افزایش عملکرد دانه در واحد سطح بود. به نظر میرسد در کشت مکانیزه به لحاظ قرار گرفتن بذور در یک عمق مناسب واستفاده بهینه از رطوبت و مواد غذایی موجود در خاک، شرایط مناسبتری برای رشد رشد زایشی گیاه فراهم آمده است و بالاتر بودن طولدوره پر شدن دانه در روش کشت مکانیزه و به تبع آن بالا رفتن وزن صددانه و عملکرد دانه تأییدی بر این ادعاست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.