اثر غلظت های مختلف تو، فور- دی و ساکاروز بر باززایی بذور حقیقی سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر غلظت های مختلف تو، فور- دی و ساکاروز بر باززایی بذور حقیقی سیب زمینی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر غلظت های مختلف تو، فور- دی و ساکاروز بر باززایی بذور حقیقی سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر غلظت های مختلف تو، فور- دی و ساکاروز بر باززایی بذور حقیقی سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر غلظت های مختلف تو، فور- دی و ساکاروز بر باززایی بذور حقیقی سیب زمینی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

پژوهش حاضر به منظور مطالعه اثر سطوح مختلف Dـ۲،۴ و ساکاروز بر بازاریابی بذور حقیقی سیب زمینی انجام شد. برای این منظور جهت جنین زایی غیرمستقیم، کالوس های ایجاد شده از گیاهچه ها به محیط MS نیمه جامد حاوی بنزیل آدنین BA؛ ۰/۲۵ میلی گرم در لیتر و تو، فور- دی در ۵ غلظت مختلف ۰، ۰/۲۵، ۰/۵، ۱ و ۲ میلی گرم در لیتر و ساکاروز ۱۵، ۳۰، ۶۰ و ۹۰ گرم بر لیتر انتقال داده شده و در قالب آزمایشات فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی در ۳ تکرار مورد بررسی قرار گرفتند. جنین زایی در هیچیک از تیمارها انجام نشد. بیشترین درصد باززایی در ریز نمونه ساقه از پروژنی ۹۹۴۰۱۴ در ۰/۵ میلی گرم بر لیتر Dـ۲،۴ و ۱۵ گرم بر لیتر ساکاروز و همچنین در ۱ میلی گرم بر لیتر تو، فور- دی و ۳۰ گرم بر لیتر ساکاروز در ریز نمونه ساقه از پروژنی ۹۹۴۰۱۴ و HPS-11/67 مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.