بررسی رابطه عوامل روانشناختی و رفتاری با پتانسیل کارآفرینی (مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه های کلان شهر اهواز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه عوامل روانشناختی و رفتاری با پتانسیل کارآفرینی (مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه های کلان شهر اهواز) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه عوامل روانشناختی و رفتاری با پتانسیل کارآفرینی (مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه های کلان شهر اهواز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه عوامل روانشناختی و رفتاری با پتانسیل کارآفرینی (مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه های کلان شهر اهواز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه عوامل روانشناختی و رفتاری با پتانسیل کارآفرینی (مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه های کلان شهر اهواز) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

جهانی شدن و شرایط رقابتی به وجود آمده از مسائلی هستند که جوامع ناگزیر از پذیرش آن بوده و آنهایی موفقخواهند بود که توان سازگاری و رقابت را در خود ایجاد نمایند. بررسیها نشان داده کاهش یا افزایش میزانبیکاری ارتباط مستقیم با توان رقابتی جوامع در محیط جهانی دارد. امروزه بسیاری از صاحبنظران و سیاستگذاران کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه، برای غلبه بر بحران بیکاری، کارآفرینی را پیشنهاد کرده اند.همین دریافتها انگیزه ای برای انجام طرح حاضر گردید. این تحقیق با هدف بررسی رابطه عوامل روانشناختی ورفتاری با پتانسیل کارآفرینی دانشجویان دانشگاه های کلان شهر اهواز اجرا گردید. روش تحقیق در این پژوهشاز لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ نحوه گردآوری داده توصیفی- همبستگی است. جامعه این پژوهش دانشجویاندانشگاه های کلان شهر اهواز است و با استفاده از روش نمونه گیری شبه تصادفی طبقه ای ۴۱۰ پرسشنامه میاندانشجویان توزیع شد. در این تحقیق برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و آمار استنباطی در قالب نرمافزارهای SPSS و AMOS استفاده شده است. نتایج تجزیه و تحلیل دادهها نشان داد که تمایل به ریسک پذیری و خلاقیت رابطه معنی داری با پتانسیل کارآفرینی دارند. ارتباط دیگر متغیرها با پتانسیل کارآفرینی تایید نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.