کاربردهای نانوذرات و نانوساختارها در نگهداری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربردهای نانوذرات و نانوساختارها در نگهداری مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربردهای نانوذرات و نانوساختارها در نگهداری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربردهای نانوذرات و نانوساختارها در نگهداری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربردهای نانوذرات و نانوساختارها در نگهداری مواد غذایی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در سالهای اخیر نانوذرات کاربردهای مختلفی را در صنایع گوناگون چون الکترونیک، صنایع دارویی، محیط زیست، صنایع غذایی و بسته بندی و … پیدا کرده اند. این مواد به دو دسته آلی و غیر آلی دسته بندی میشوند. مواد ضدمیکروبی آلی پایداری کمتری خصوصا در دماها و فشارهای بالا در مقایسه با مواد غیرآلی دارند. بنابراین مواد غیرآلی خصوصا نانوذرات فلزی یا اکسید فلزی به دلیل مقاومت در برابر شرایط فرایندی ناملایم بیشتر مورد توجه هستند. از میان مواد غیرآلی اکسیدهای فلزی مانند TiO2 ، ZnO ، MgO و CaO اهمیت بیشتری در صنایع غذایی دارند، زیرا نه تنها این مواد مقاومت بالایی در شرایط مختلف از خود نشان می دهند بلکه برای انسانها و حیوانات بی خطر شناخته شدهاند. علاوه بر این نانوذرات فلزی چون نقره و قلع نیز خاصیت ضدمیکروبی دارند، ولی مستقیما نمیتوان آنها را به مواد غذایی اضافه کرد. فناوری نانو در نگهداری مواد غذایی میتواند با اثرات ضد میکروبی موثر واقع شود که با ضدعفونی و ضد میکروب نمودن سطوح ، حفاظت آنتی اکسیدانها و دستور زی وکنترل فعالیت آنزیم ها میتواند اثرات میکروبی را کنترل کند . در این مقاله هدف بررسی کاربرد نانوذرات و نانوساختارها در نگهداری مواد غذایی و اثرات ضد میکروبی آنها می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.