خشک کردن آلبالو با استفاده از روش ترکیبی اسمز و فراصوت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 خشک کردن آلبالو با استفاده از روش ترکیبی اسمز و فراصوت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خشک کردن آلبالو با استفاده از روش ترکیبی اسمز و فراصوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خشک کردن آلبالو با استفاده از روش ترکیبی اسمز و فراصوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن خشک کردن آلبالو با استفاده از روش ترکیبی اسمز و فراصوت :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در این پژوهش تاثیر پیش تیمار فراصوت و اسمز و زمان فرایند به تنهایی و به صورت ترکیبی بر برخی ویژگیهای کیفی نمونه های آلبالو خشک شده به روش آفتابی به روش سطح پاسخ مورد بررسی قرار گرفت. متغیرهای مستقل شامل فرکانس فراصوت در محدوده ۵۰-۰ دقیقه بود. نتایج تجزیه آماری دادهها نشان داد درصد و زمان فرایند در محدوده ۲۰-۰ هرتز، غلظت محلول اسمزی نمک در محدوده ۳۰-۶همزمان با افزایش فرکانس فراصوت و زمان فراوری مقدار رطوبت نمونه ها کاهش یافت. با افزایش فرکانس فراصوت میزان چروکیدگی به طور معنی داری بیشتر شد. اما غلظت نمک محلول اسمزی تاثیر معنیداری بر میزان چروکیدگی نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.