بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی و آبی برگ گیاه شویدAnethum graveolens L. برداشت شده از شهرستان تنکابن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی و آبی برگ گیاه شویدAnethum graveolens L. برداشت شده از شهرستان تنکابن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی و آبی برگ گیاه شویدAnethum graveolens L. برداشت شده از شهرستان تنکابن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی و آبی برگ گیاه شویدAnethum graveolens L. برداشت شده از شهرستان تنکابن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی و آبی برگ گیاه شویدAnethum graveolens L. برداشت شده از شهرستان تنکابن :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این تحقیق، برگ گیاه شوید با نام علمی . Anethum graveolens L برداشت شده از شهرستان تنکابن، به منظور بررسی فعالیت ضد میکروبی، مورد تحقیق قرار گرفت. از حلال اتانول و آب برای عصاره گیری استفاده شد و عصاره گیری به روش سوکسله انجام شد.فعالیت ضد میکروبی عصاره های اتانولی و آبی برگ گیاه شوید با استفاده از روش حداقل غلظت مهارکنندگی (MIC) ، حداقل غلظت کشندگی باکتری (MBC) و حداقل غلظت کشندگی قارچ (MFC) بر روی سه سویه میکروبی Bacillus subtilis ، Escherichia coli و Candida albicans انجام شد. نتایج بررسی فعالیت ضد میکروبی مشخص نمود که هر دو عصاره آبی، اتانولی برگ شوید دارای فعالیت ضدمیکروبی بر روی تمامی میکروارگانیسمهای مورد بررسی بودند. از بین عصارهها، عصاره اتانولی فعالیت ضدمیکروبیبالاتری را نسبت به عصاره آبی دارا بود. در بین میکروارگانیسمها، باکتری باسیلوس سوبتیلیس بیشترین حساسیت را نسبت به عصاره ها از خود نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.