بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی بره موم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی بره موم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی بره موم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی بره موم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی بره موم :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

بره موم یک محصول طبیعی مشتق از رزین گیاهی تجمع یافته توسط زنبور عسل می باشد. این ماده در دیواره داخلی کندو بکار می رود و عمل محافظت از موم و زنبورها را بر عهده دارد. هدف از این مطالعه بررسی خواص ضد باکتریایی عصاره اتانولی بره موم بر روی مهمترین باکتری های بیماریزای منتقله از مواد غذایی (اشریشیا کلی ۷H:157O، سالمونلا تیفی موریوم، لیستریا مونوسیتوژنر، باسیلوس سرئوس، باسیلوس سوبتیلیس و استافیلوکوکوس اورئوس) بود. نمونه های بره موم در اوایل فصل بهار از کندوهای زنبورعسل استان کرمانشاه تهیه شد. خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی بره موم با استفاده از براث میکرودایلوشن و دیسک دیفیوژن مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج این مطالعه، بیشترین میزان تاثیر عصاره اتانولی بره موم بر روی باکتری های گرم مثبت (به ویژه باسیلوس سوبتیلیس، MIC و MBC: g/ml 500، هاله عدم رشد ۴ میلیمتر) و کمترین میزان تاثیر آن بر روی باکتری های گرم منفی (سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیا کلی، MIC و MBC:2000 g/ml ، هاله عدم رشد ۲ میلی متر) بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.