بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس برگ گیاه شوید برداشت شده ازشهرستان تنکابن و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهمتانولی برگ این گیاه به روش مهار رادیکال آزاد (DPPH)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس برگ گیاه شوید برداشت شده ازشهرستان تنکابن و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهمتانولی برگ این گیاه به روش مهار رادیکال آزاد (DPPH) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس برگ گیاه شوید برداشت شده ازشهرستان تنکابن و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهمتانولی برگ این گیاه به روش مهار رادیکال آزاد (DPPH)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس برگ گیاه شوید برداشت شده ازشهرستان تنکابن و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهمتانولی برگ این گیاه به روش مهار رادیکال آزاد (DPPH)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس برگ گیاه شوید برداشت شده ازشهرستان تنکابن و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهمتانولی برگ این گیاه به روش مهار رادیکال آزاد (DPPH) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این تحقیق، برگ گیاه شوید با نام علمی . Anethum graveolens L برداشت شده از شهرستان تنکابن، به منظور شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی مورد بررسی قرار گرفت. استخراج اسانس، با روش تقطیر با آب و با دستگاه کلونجر انجام شد. برای شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس برگ گیاه شوید از دستگاه کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی ( GC/MS ) استفاده شد. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ با روش مهار رادیکالهای آزاد ( DPPH ) بررسی شد. نتایج بررسی ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس برگ گیاه شوید با استفاده از دستگاه (GC/MS ) بیانگر این مطلب بود که مجموعاً ۲۰ ترکیب در اسانس گیاه شوید شناسایی شد. که ترکیبات عمده آن عبارتند از: آلفا فلاندرن(۵/۵۵) ، بتالاندرن (۱/۱۸)، متا سیمن (۸/۳)، آلفا و پارا دی متیل استرین (۱/۲)، آلفا پینن (۹/۱) و دیل آپیول (۶/۱). نتایج بدست آمده تست آنتی اکسیدانی به روش مهار رادیکال آزاد DPPH بیانگر این مطلب بود که با افزایش غلظت عصاره متانولی به ۲۰۰ میکروگرم بر میلی لیتر بر درصد مهار رادیکال آزاد افزوده می شد. پس عصاره متانولی برگ گیاه شوید دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.