بررسی تاثیر استفاده از تیمار نیتریک اکسید بر کیفیت تغذیه ای قارچ(Agaricus bisporus خوراکی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر استفاده از تیمار نیتریک اکسید بر کیفیت تغذیه ای قارچ(Agaricus bisporus خوراکی) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر استفاده از تیمار نیتریک اکسید بر کیفیت تغذیه ای قارچ(Agaricus bisporus خوراکی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر استفاده از تیمار نیتریک اکسید بر کیفیت تغذیه ای قارچ(Agaricus bisporus خوراکی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر استفاده از تیمار نیتریک اکسید بر کیفیت تغذیه ای قارچ(Agaricus bisporus خوراکی) :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

قارچ دکمه ای یکی از محصولات کشاورزی است که می تواند مورد استفاده انسان قرار گیرد . این ماده غذایی از ترکیبات پیچیده مانند چربی ، پروتئین ، عناصر معدنی ، ویتامین ها ، آنزیم ها و آب تشکیل شده است. ماندگاری پایین قارچ دکمه ای، سبب شده که بخش عمده ای از تولید آن به صورت فرآوری شده به بازار عرضه گردد. شناخت خصوصیات فیزیکی وتغذیه ای آن میتواند در اعمال فرآیندهای مناسب در مرحله برداشت، انتقال، ذخیره سازی (انبارداری) و فرآوری نقش اساسی ایفا کند. نظارت به اثر تکنیک های پردازش بر روی سطوح مختلف آن و یافتن روش سالم جهت نگهداری ضروری به نظر می رسد. مطالعات انجام شده نشان می دهد که استفاده از تیمار نیتریک اکسید می تواند به عنوان راهبرد مؤثری درنگهداری معرفی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.