واکنش جوانه زنی و ویگور بذر خار مریم به پرایمینگ با سالیسیلیک اسید تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 واکنش جوانه زنی و ویگور بذر خار مریم به پرایمینگ با سالیسیلیک اسید تحت تنش شوری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد واکنش جوانه زنی و ویگور بذر خار مریم به پرایمینگ با سالیسیلیک اسید تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی واکنش جوانه زنی و ویگور بذر خار مریم به پرایمینگ با سالیسیلیک اسید تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن واکنش جوانه زنی و ویگور بذر خار مریم به پرایمینگ با سالیسیلیک اسید تحت تنش شوری :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تأثیر پیش تیمار بذرگیاه خارمریم با سالیسیلیک اسید تحت تنش شوری، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب کاملاً تصادفی با ۳ تکرار انجام گرفت. تیمارهای آزمایش شامل سالیسیلیک اسید در ۴ سطح (۰، ۱۰۰، ۲۰۰، ۳۰۰ میلی گرم) و شوری در ۴ سطح (۰، ۵۰، ۱۰۰، ۱۵۰ میلی مولار) بود. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که سالیسیلیک اسید و تنش شوری و اثر متقابل آنها اثر معنی داری بر کلیه صفات مورد به مطالعه داشتند. و اثر متقابل آنها اثر معنی داری بر کلیه صفات مورد به مطالعه داشتند. از آنجایی که غلظت ۲۰۰ میلی گرم در لیتر سالیسیلیک اسید نسبت به سایر غلظتهای تأثیر بیشتری در بهبود صفات جوانه زنی داشتند و باتوجه به مسائل اقتصادی و اینکه غلظتهای بالای سالیسیلیک اسید باعث بروز مسمویمت و تنش برای گیاه می شود، غلظت ۲۰۰ میلی گرم در لیتر سالیسیلیک اسید برای تعدیل اثرگذاری های منفی تنش شوری و سایر تنشها بر گیاه خار مریم پیشنهاد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.