تحلیل عاملی عوامل موثر استفاده از کود ورمی کمپوست بر تولید محصولات کشاورزی ارگانیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل عاملی عوامل موثر استفاده از کود ورمی کمپوست بر تولید محصولات کشاورزی ارگانیک دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل عاملی عوامل موثر استفاده از کود ورمی کمپوست بر تولید محصولات کشاورزی ارگانیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل عاملی عوامل موثر استفاده از کود ورمی کمپوست بر تولید محصولات کشاورزی ارگانیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل عاملی عوامل موثر استفاده از کود ورمی کمپوست بر تولید محصولات کشاورزی ارگانیک :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

یکی از راهبردهای مهم توسعه کشاورزی در کشور ارتقاء سطح سلامت جامعه است که استمرار مصرف نامتعادل کود علاوه بر اینکه تهدیدی جدی برای سلامت خاک می باشد سبب کاهش عملکرد کمی و کیفی محصولات کشاورزی بخصوص در سبزی ها و صیفی ها می شود و کشاورزی ارگانیک و بخصوص کودهای ارگانیک دارای نقش اساسی درتوسعه پایدار می باشد این تحقیق به هدف بررسی تأثیر استفاده از کود ورمی کمپوست بر تولید محصولات کشاورزی ارگانیک مورد مطالعه قرار گرفت. ۱۷ روستا در شهرستان نهاوند جامعه آماری این تحقیق را تشکیل می دهند. یافته های نشان داد که متغیر «عوامل اقتصادی» بیش از سایر متغیرها با ۴۹ درصد بر روی موفقیت استفاده از ورمی کمپوست تأثیر می گذارد و بعد از آن متغیرهای «عوامل دانش فنی» و «عوامل بازاریابی» قرار می گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.