بررسی امکان تشکیل سیستمهای میکروامولسیونی بااستفاده از اسانس روغنی نعناع سبز با استفاده از سورفاکتانتهای غیر یونی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان تشکیل سیستمهای میکروامولسیونی بااستفاده از اسانس روغنی نعناع سبز با استفاده از سورفاکتانتهای غیر یونی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان تشکیل سیستمهای میکروامولسیونی بااستفاده از اسانس روغنی نعناع سبز با استفاده از سورفاکتانتهای غیر یونی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان تشکیل سیستمهای میکروامولسیونی بااستفاده از اسانس روغنی نعناع سبز با استفاده از سورفاکتانتهای غیر یونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان تشکیل سیستمهای میکروامولسیونی بااستفاده از اسانس روغنی نعناع سبز با استفاده از سورفاکتانتهای غیر یونی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این مطالعه امکان تولید یکروامولسیون اسانس روغنی با کمک توئین ۲۰ و توئین ۸۰ (سورفاکتانت) و پروپانول مورد مطالعه قرار گرفت و نمودار فازی آنها رسم گردید. نتایج نشان داد نوع سورفاکتانت و بر منطقه تک فازی میکروامولسیون موثر بودو نسبت ۱:۲ توئین ۸۰ به پروپانل، وسیعترین منطقه تک فازی را از بین نسبتهای ۱:۲، ۱:۱ و ۲:۱ تشکیل داد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که توئین ۸۰ سورفاکتانت مناسبتری برای تشکیل میکروامولسیون O/W حتی در نسبتهای خیلی پایین از فاز سورفاکتانتی نسبت به تئوین ۲۰ است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.