بررسی اثرات سورفکتانت و اسید هیومیک بر خصوصیت غنچه گل رز شاخه بریده رقم آنتا در شرایط کشت هیدروپونیک باز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثرات سورفکتانت و اسید هیومیک بر خصوصیت غنچه گل رز شاخه بریده رقم آنتا در شرایط کشت هیدروپونیک باز دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثرات سورفکتانت و اسید هیومیک بر خصوصیت غنچه گل رز شاخه بریده رقم آنتا در شرایط کشت هیدروپونیک باز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات سورفکتانت و اسید هیومیک بر خصوصیت غنچه گل رز شاخه بریده رقم آنتا در شرایط کشت هیدروپونیک باز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثرات سورفکتانت و اسید هیومیک بر خصوصیت غنچه گل رز شاخه بریده رقم آنتا در شرایط کشت هیدروپونیک باز :
تعداد صفحات :۲۰
چکیده مقاله:
به منظور مطالعه ی اثرات سورفاکتانت و اسید هیومیک بر خصوصیات کیفی رز رقم اتنا، آزمایشی به صورت اسپیلت پلات با دو عامل سورفکتانت در دو سطح ۰-۷mg/i و اسید هیومیک در چهار سطح شاهد – محلول پاشی – محلول غذایی – محلول پاش + محلول غذایی با ۴ تکرار در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد طراحی و اجرا شد. نتایج نشان داد اثر ساده ی اسید هیومیک در تمامی صفات مورد اندازه گیری در سطح احتمال ۱% نسبت به شاهد معنی احتمال ۱% معنی دار شد. در خصوصیات گل شاخه بریده رز دارد. در پایان استفاده از هیومیک و سورفاکتانت تویین ۸۰ در غلظت مناسب برای پرورش گل شاخه بریده رز در شرایط کشت هیدرونیک باز پیشنهاد می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.