بررسی اثر تیمار گرمایی بر روی کیفیت پس از برداشت توت فرنگی رقم «سابروسا»


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر تیمار گرمایی بر روی کیفیت پس از برداشت توت فرنگی رقم «سابروسا» دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر تیمار گرمایی بر روی کیفیت پس از برداشت توت فرنگی رقم «سابروسا»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تیمار گرمایی بر روی کیفیت پس از برداشت توت فرنگی رقم «سابروسا»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر تیمار گرمایی بر روی کیفیت پس از برداشت توت فرنگی رقم «سابروسا» :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

میوه ی توت فرنگی عمدتا به دلیل نرم شدن سریع بافتها دارای عمر پس از برداشت کوتاهی است این پژوهش با استفاده از تیمار هوای گرم در غلظت صفر ۴۰ و ۴۵ درجه سانتی گراد بر روی میوه توت فرنگی انجام گرفت. سپس در دمای (فرمول در متن اصلی مقاله) درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۸۵-۹۰ درصد نگهداری شدند و در روز هفتم و چهاردهم وزن TSS,PH و اسیدهای قابل تیتراسیون میوه مورد ارزیابی قرار گرفت و نتایج نشان داد که تیمار گرمایی به طور معنی داری باعث کاهش از دست دهی میزان وزن میوه و از افزایش میزان TSS,PH و اسیدهای آلی جلوگیری کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.