ارزیابی اقتصادی تولید ارقام بومی و پرمحصول برنج در روشهای سنتی و مکانیزه در شهرستان ساری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اقتصادی تولید ارقام بومی و پرمحصول برنج در روشهای سنتی و مکانیزه در شهرستان ساری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اقتصادی تولید ارقام بومی و پرمحصول برنج در روشهای سنتی و مکانیزه در شهرستان ساری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اقتصادی تولید ارقام بومی و پرمحصول برنج در روشهای سنتی و مکانیزه در شهرستان ساری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اقتصادی تولید ارقام بومی و پرمحصول برنج در روشهای سنتی و مکانیزه در شهرستان ساری :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

این پژوهش با هدف بررسی و مقایسه بهره اقتصادی ارقام برنج تولید شده به صورت مکانیزه و سنتی در شالیزارهای شهرستان ساری با تکمیل پرسشنامه بصورت حضوری انجام گردید.نتایج نشان داد که بیشترین عملکرد در کشت مکانیزه ارقام پر محصول با ۴۴۱۷ کیلوگرم برنج سفید در هکتار تولید شد. عملکرد کمتر و هزینه بیشتر در کشت سنتی ارقام محلی سبب شده که هزینه تولید به ازای هر کیلوگرم برنج سفید دارای بیشترین مقدار خود باشد و به ازای هر کیلوگرم ۳۲۳۰۷ ریال هزینه مصرف شد در حالی که در کشت مکانیزه ارقام پرمحصول کمترین هزینه ها بیشترین عملکرد وجود داشته و باعث شد که هزینه تولید به ازای هر کیلوگرم تا میزان ۱۹۳۸۱ ریال کاهش پیدا کند. همچنین سهم ماشین آلات در روشهای مکانیزه برابر ۴۰ درصد مشخص گردید که در روش سنتی میزان ۳۱ درصد بود. با افزایش این سهم، هزینه استفاه از نیروی انسانی از ۲۴ درصد در کشت سنتی به ۹ درصد هزینه ها در کشت مکانیزه کاهش پیدا کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.