مطالعه تحلیلی تاثیر انواع بازشو و ضخامت سخت کننده در رفتار لرزه ای دیوارهای برشی فولادی با استفاده از روش اجزای محدود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تحلیلی تاثیر انواع بازشو و ضخامت سخت کننده در رفتار لرزه ای دیوارهای برشی فولادی با استفاده از روش اجزای محدود دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تحلیلی تاثیر انواع بازشو و ضخامت سخت کننده در رفتار لرزه ای دیوارهای برشی فولادی با استفاده از روش اجزای محدود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تحلیلی تاثیر انواع بازشو و ضخامت سخت کننده در رفتار لرزه ای دیوارهای برشی فولادی با استفاده از روش اجزای محدود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تحلیلی تاثیر انواع بازشو و ضخامت سخت کننده در رفتار لرزه ای دیوارهای برشی فولادی با استفاده از روش اجزای محدود :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در این تحقیق به منظور بررسی پارامترهای مختلف نظیر ابعاد، شکل بازشو و ضخامت سخت کننده ها بر رفتار لرزهای دیوارهای برشی فولادی، ۱۱ مدل اجزا محدود در نرم افزار Abaqus ، مدل سازی شده و تحت بارگذاری رفت و برگشتی به روش کنترل تغییر مکان، بر روی آن تحلیل استاتیکی غیر خطی انجام شده است. برای این منظور، ابتدا یک مدل آزمایشگاهی موجود، عیناً در نرم افزار شبیه سازی شده و پس از استخراج نتایج عددی و مقایسه آن با نتایج آزمایشگاهی صحت نتایج عددی به اثبات رسیده است. سپس با در نظر گرفتن پارامترهای زیر، مدلسازی و تحلیل نمونه های جدید انجام شده اند. به منظور مقایسه نتایج و بررسی تاثیر هر کدام از پارامترها، نمونه ها به دو دسته کلی با بازشو نوع درب ( ۲۰ درصد سطح دیوار) به ابعاد ۱۳۰*۸۰ سانتی متر در مرکز دیوار، و بازشو نوع پنجره (۲۵ درصد سطح دیوار) به ابعاد ۱۳۰*۱۰۰ سانتی متر در مرکز دیوار، تقسیم شده اند. هر کدام از نمونه ها دارای چیدمان ثابت و ضخامت های مختلف ورق سخت کننده ۲.۵ و ۵ و ۷.۵ و ۱۰ میلیمتر بر روی دیوار بودهاند. نتایج حاصل از تحلیل شامل منحنی هیسترزیس برش- تغییرمکان و پارامترهای لرزه ای آن از قبیل برش پایه حداکثر، سختی اولیه و شکل پذیری آنها می باشد که با یکدیگر مقایسه شده است. در تمامی نمونه ها مودهای خرابی و تانسور تنش در مدل تغییر شکل یافته مورد بررسی قرار گرفته اند. نتایج بررسی مدلها حاکی از آن است که بازشو نوع درب با توجه به اینکه سطح کمتری از دیوار را تشکیل داده است تاثیر کمتری در کاهش مقاومت و سختی اولیه به میزان ۱۴ % داشته است، این در حالی است که این میزان در دیوار دارای بازشو نوع پنجره ۲۰ % بوده است. بررسی ها نشان داد که با افزایش ضخامت سخت کننده ها برش پایه حداکثر و سختی سیستم دیوار میتواند تا ۴۰ % نسبت به دیوار با بازشو و بدون سخت کننده افزایش پیدا میکند. همچنین استفاده از سخت کننده ها در اطراف بازشو در روی دیوار باعث افزایش چشمگیر ضریب شکل پذیری تا ۷۰ درصد در بازشو نوع پنجره و تا ۱۰۰ درصد در بازشو نوع درب شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.