صحت سنجی مدل هیدرولیکی ماسکینگهام-کونژ در عملیات روند سیل در آبراهه های طبیعی (مطالعه موردی رودخانه بوانلو)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 صحت سنجی مدل هیدرولیکی ماسکینگهام-کونژ در عملیات روند سیل در آبراهه های طبیعی (مطالعه موردی رودخانه بوانلو) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد صحت سنجی مدل هیدرولیکی ماسکینگهام-کونژ در عملیات روند سیل در آبراهه های طبیعی (مطالعه موردی رودخانه بوانلو)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی صحت سنجی مدل هیدرولیکی ماسکینگهام-کونژ در عملیات روند سیل در آبراهه های طبیعی (مطالعه موردی رودخانه بوانلو)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن صحت سنجی مدل هیدرولیکی ماسکینگهام-کونژ در عملیات روند سیل در آبراهه های طبیعی (مطالعه موردی رودخانه بوانلو) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

روندیابی جریان به عنوان یک فرآیند ریاضی برای پیش بینی بزرگی، سرعت و تعیین هیدروگراف های سیلاب عبوری و تخمین حجم و حداکثر دبی جریان در رودخانه ها کاربرد گسترده ای دارد. در میان تمامی روش های روندیابی استفاده از روش ماسکینگهام کونژ در دهه اخیر توسعه چشم گیری داشته است. در پژوهش حاضر به منظور بررسی قابلیت کاربرد الگوی کونژ در شرایط میدانی مدل، از سیل مشاهداتی رخ داده در رودخانه بوانلو بهره برده شده و با انجام روندیابی سیل توسط مدل کونژ، نتایج حاصل با مقادیر مشاهداتی و نتایج عددی نرم افزار MIKE در بازه مطالعاتی مقایسه شده است. اکثر مطالعات گذشته در این زمینه مربوط به بررسی الگوهای مختلف مدل کونژ در کانال های مصنوعی است. این در حالی است که مشکلات موجود و فیزیک مسئله در میدان و دنیای واقعی نیازمند شبیه سازی با داده های حقیقی و رودخانه های طبیعی است. در این مطالعه سعی شده است تا درک صحیحی از قابلیت روش کونژ در شرایط میدانی مدل(رودخانه بوانلو) ایجاد شود. نظر به نتایج بدست آمده می توان گفت که روش کونژ با توجه به میزان دقت و همچنین عدم نیاز به اطلاعات سیلاب ثبت شده قبلی، می تواند به طور اطمینان بخشی در روندیابی سیلاب به خصوص در رودخانه های فاقد ایستگاه های اندازه گیری مورد استفاده قرار گیرد. در نتیجه می توان از مدل کونژ به عنوان یک مدل شاخص جهت تعیین مقدار، حجم و تعیین خصوصیات جریان سیلاب و رواناب های ایجاد شده در سطح آبراهه های اصلی حوضه های آبریز یاد کرد. نتایج این تحقیق نشان می دهد که الگوی کونژ قادر است با دقت مطلوبی هیدروگراف سیل و خصوصیات جریان سیل عبوری در رودخانه های فاقد ایستگاه هیدرومتری را مدل نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.