بررسی فعالیت های سازمان آب در رابطه با جلوگیری از برداشت غیر مجاز از سفره های آب و ارائه ی پیشنهاداتی در این رابطه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فعالیت های سازمان آب در رابطه با جلوگیری از برداشت غیر مجاز از سفره های آب و ارائه ی پیشنهاداتی در این رابطه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فعالیت های سازمان آب در رابطه با جلوگیری از برداشت غیر مجاز از سفره های آب و ارائه ی پیشنهاداتی در این رابطه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فعالیت های سازمان آب در رابطه با جلوگیری از برداشت غیر مجاز از سفره های آب و ارائه ی پیشنهاداتی در این رابطه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فعالیت های سازمان آب در رابطه با جلوگیری از برداشت غیر مجاز از سفره های آب و ارائه ی پیشنهاداتی در این رابطه :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

این پژوهش براساس سه سال تجربیات کاری نویسنده در زمینه ی حفاری ضربه ای (دریل کابلی) و همچنین کسب اطلاعات و پرسش و پاسخ و نظر خواهی از ده حفار باتجربه صورت گرفته است. برداشت غیر مجاز از سفره های آب زیرزمینی یا از طریق چاه های مجاز به صورت اضافه برداشت و یا به طور مستقیم به وسیله ی چاه های غیر مجاز که تعداد این چاه ها زیاد و غیر قابل چشم پوشی است انجام می شود. اضافه برداشت از چاه های مجاز به این صورت است که چاه را اضافه تر از عمق تعیین شده توسط کارشناسان سازمان آب که بر اساس میزان مصرف مجاز مشخص شده است حفر کنند. روش های مختلفی برای این کار وجود دارد که از این روش ها می شود به کمربند کردن و استفاده از سنگ نمک (هالیت) اشاره کرد. در هر دو مورد تشخیص برای کارشناس خیلی مشکل است چون دانش مهندس در مورد حفاری خیلی پایین است به همین دلیل پیشنهاد می شود به جای برخورد مستقیم با این اتفاقات بعد از حفر چاه به صورت سرزده برای متر کردن و کنترل مراجعه شود. برداشت از چاه های غیر مجاز به وسیله ی دستگاه های مخصوصی انجام می شود که از آنها می شود به دستگاه های بزرگ (دستگاه های ضربه ای از کار افتاده)، تراکتوری و برقی اشاره کرد که البته اکنون از دستگاه های بزرگ به دلایلی استفاده نمی شود. برای مقابله با این دستگاه ها بهتر است به جای گشت زنی در دشت ها و سعی در گرفتن دستگاه ها در هنگام حفاری، کشت های منطقه را مورد مطالعه قرار داد و میزان آب مصرفی را تخمین زد و تحقیق نمود که این آب از کجا تامین می شود، به این صورت چاه های حفر شده ی غیر مجاز مشخص و به کمک آنها می شود دستگاههایی که این چاه ها را حفر کرده را به دام انداخت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.