تولید صمغ زانتان از کاه برنج با استفاده از پیش فراوری با NaOH


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید صمغ زانتان از کاه برنج با استفاده از پیش فراوری با NaOH دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید صمغ زانتان از کاه برنج با استفاده از پیش فراوری با NaOH  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید صمغ زانتان از کاه برنج با استفاده از پیش فراوری با NaOH،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید صمغ زانتان از کاه برنج با استفاده از پیش فراوری با NaOH :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

صمغ زانتان یک پلی ساکارید طبیعی می باشدومهمترین بیوپلیمرصنعتی می باشد. پلی ساکارید B-1459 یاصمغ زانتان بوسیله باکتری زانتاموناس کمپسترس NRRLB -1459 تولید می شود. به دلیل خواص صمغ طبیعی تولیدی مطالعات بسیار زیادی برروی این باکتری انجام شده است نتایج حاصل شده ازاین باکتری بسیارمطلوب می با شد. دراین تحقیق کاه برنج به عنوان ماده لیگوسلولزی وعنوان یک سوبسترای فراوان وارزان قیمت درتولید میکروبی صمغ زانتات مورداستفاده قرارگرفت. پیش فراوری قلیایی توسط سود ۸ ./ . (وزنی / وزنی) دردمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد ودرزمان های ۰،۳۰،۱۲۰،۹۰،۶۰،۱۵۰ دقیق پیش فراوری انجام گرفت درادامه کاه پیش فراوری شده باآنزیم های سلولازوبتاگلوکوسیداز بافعالیت آنزیمی به ترتیب (۱۴۷IU /ml , 45FPU/ml ) هیدرولیز شد. میزان قند آزادشده بااستفاده از ازکیت گلوکز اندازه گیری شد. بیشترین قندآزاد شده مربوط به پیش فراوری بادمای ۱۲۰ گرم برلیتر مربوط به پیش فراوری دردمای ۱۲۰ دقیقه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.