بهبود هیدرولیز آنزیمی توسط پیش فرآوری حلال آلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهبود هیدرولیز آنزیمی توسط پیش فرآوری حلال آلی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهبود هیدرولیز آنزیمی توسط پیش فرآوری حلال آلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهبود هیدرولیز آنزیمی توسط پیش فرآوری حلال آلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهبود هیدرولیز آنزیمی توسط پیش فرآوری حلال آلی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

دراین مقاله بهبود هیدرولز آنزیمی گیاه سورگوم شیرین توسط پیش فرآوری حلال آلی موردبررسی قرارگرفته شد. پیش فرآوری درسه دمای ۱۲۰، ۱۴۰ و ۱۶۰ درجه سانتی پایه به وسیله ایزوپروپانول به عنوان حلال آلی، درحضور وبدون وجوداسید سولفویک ( به عنوان کاتالیزور) درسه زمان ۳۰، ۴۵، ۶۰ دقیقه انجام پذیرفت. این هیدرولیز دردمای ۴۵ درجه سانتی گراد تا ۷۲ ساعت بااستفاده از FPU20 مخلوط آنزیمی اچ تک ( Htec) وسی تک ( Ctes) به ازای گرم خشک سوبسترانجام گرفت. بیشترین میزان قند تولیدی پس ازهیدرولیز آنزیمی برای پیش فرآوری باشرایط دمایی ۱۴۰ درجه سانتی گراد، باحضور ۱. / . وزنی اسیدسولفوریک وطی ۴۰ دقیقه به دست آمد. طی این فراید از ۲۰ گرم وزن خشک سوبسترا بکاررفته پس از پیش فرآوری ۱۱.۲ گرم بازیابی شده که پس از ۷۲ ساعت هیدرولیز آنزیمی ۵، ۹۹./ . ازاین میزان جامد به قندتبدیل شده که به طور کلی می توان گفت ۵، ۱۰./ . بازده کلی فرایند بوده است .این میزان نسبت به حالت پیش فرآوری نشده یک بهبود ۶برابری داشته است. برای بررسی میزان قند به دست آمده پس ازهیدرولیز آنزیمی ازآزمون DNS استفاده شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.