بررسی کمی وکیفی پساب صنایع نوشابه سازی وراهکارهای مناسب جهت کاهش آلودگی وتصفیه ان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کمی وکیفی پساب صنایع نوشابه سازی وراهکارهای مناسب جهت کاهش آلودگی وتصفیه ان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کمی وکیفی پساب صنایع نوشابه سازی وراهکارهای مناسب جهت کاهش آلودگی وتصفیه ان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کمی وکیفی پساب صنایع نوشابه سازی وراهکارهای مناسب جهت کاهش آلودگی وتصفیه ان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کمی وکیفی پساب صنایع نوشابه سازی وراهکارهای مناسب جهت کاهش آلودگی وتصفیه ان :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

آب همواره یکی از منابع راهبردی وحیاتی بوده که توجه زیاید درهرعصری به خودمعطوف کرده است. صنعت نوشابه سازی دردسته صنایع وابسته به آب است که قسمت عمده آن دربخش بطری شویی تقریبا ۲ . ۴۱/ . آب مصرفی دربخش بطری شویی مصرف می شود پس ازمصرف به فاضلاب شهروارد می شود. درساختار بخش تولید این کارخانه ها به طور معمول چهار واحداصلی تصفیه خانه ، شربت سازی ، تولیدگاز co2 وخط تولید وجوددارد. عموما درفاضلاب های حاصل ازکارخانه های تولیدنوشابه به علت COD ,BOD بسیاربالاآلودگی شدیداست. پساب صنایع نوشابه سازی می تواند دارای حداکثر pH 12، COD 2460 mg/I ، BOD2160mg/I، TSS 900 mg/I، TDS 4000mg/I، O&G 67 mg/I باشد.ازبهترین روشهای تصفیه فاضلاب صنایع نوشابه سازی استفاده ازبی هوازی بخصوص فرایند UASB وترکیبی است که می تواند COD را تا۷۸/ . کاهش دهد. همچنین اقتصادی ترین روشها برای کاهش آلودگی اصلاحات لازم درکارخانه مانندکاهش مصرف آب و انرژی ، جداکردن آبهای آلوده ازسایر قسمتهای کارخانه و تصفیه جداگانه آنها می توان باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.