مطالعه شبیه سازی سیلاب زنی با آب با شوری کم در فرایند شیمیایی ازدیاد برداشت نفت در یکی از مخازن نفتی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه شبیه سازی سیلاب زنی با آب با شوری کم در فرایند شیمیایی ازدیاد برداشت نفت در یکی از مخازن نفتی ایران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه شبیه سازی سیلاب زنی با آب با شوری کم در فرایند شیمیایی ازدیاد برداشت نفت در یکی از مخازن نفتی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه شبیه سازی سیلاب زنی با آب با شوری کم در فرایند شیمیایی ازدیاد برداشت نفت در یکی از مخازن نفتی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه شبیه سازی سیلاب زنی با آب با شوری کم در فرایند شیمیایی ازدیاد برداشت نفت در یکی از مخازن نفتی ایران :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

نحوه استخراج و بهره برداری از منابع عظیم نفت همواره مشکل پیش روی مهندسان مخزن بودهاست. اهمیت حجم عظیم منابع هیدروکربوری غیر قابل برداشت توسط روشهای تولید طبیعی و غیر قابل جایگزین بودن اینمنابع، گسترش و استفاده از روشهای بهینه ازدیاد برداشت نفت جهت بدست آوردن حداکثر بازدهی تولید از مخازن نفتی را امری ضروری و اجتناب ناپذیر ساخته است. بدین منظور روشهای متفاوت ازدیاد برداشت معرفی و عملیاتیگردیده است. از جمله روشهای نوین ازدیاد برداشت، فرآیند سیلاب زنی با شوری کم می باشد. با این حال شرایط بهینه برای بهبود بازیابی توسط سیلابزنی آب با شوری کم به دلیل عدم شناخت ما از ساز وکار متقابل سنگ و سیالنامشخص است. در این مطالعه ، بررسی فرآیند تزریق آب با شوری کم در یکی از مخازن نفتی ایران توسط نرم افزاراکلیپس شبیه سازی و مورد ارزیابی قرار گرفت. نفت این مخزن از نوع مرغوب با درجه سبکی ۳۶ می باشد و ضریب حجمی نفتRbbl/stb 1/009 میباشد. این مخزن در جهت طولی و عرضی به ترتیب به ۲۵ و ۲۴ گرید تقسیم شدبا توجه به تنوع جنس سنگ، در جهت عمودی ۱۲ گرید وجود دارد .عوامل و پارامترهای موثر در فرآیند تزریقLSW مانند،حجم تزریقی و غیره مورد بررسی قرار گرفته اند. که در نهایت نتایج و رفتار مخزن(نفت تولیدی ، درصد برش آب و اشباع نفت باقی مانده )، در هر یک از روشها تحت بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.