امکان سنجی کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در شبکه بانکی کشور و ارائه یک الگوی علمی- کاربردی (مطالعه موردی: شبکه بانکی استان آذربایجان غربی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 امکان سنجی کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در شبکه بانکی کشور و ارائه یک الگوی علمی- کاربردی (مطالعه موردی: شبکه بانکی استان آذربایجان غربی) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد امکان سنجی کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در شبکه بانکی کشور و ارائه یک الگوی علمی- کاربردی (مطالعه موردی: شبکه بانکی استان آذربایجان غربی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی امکان سنجی کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در شبکه بانکی کشور و ارائه یک الگوی علمی- کاربردی (مطالعه موردی: شبکه بانکی استان آذربایجان غربی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن امکان سنجی کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در شبکه بانکی کشور و ارائه یک الگوی علمی- کاربردی (مطالعه موردی: شبکه بانکی استان آذربایجان غربی) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

شبکه بانکی کشور در وضعیت موجود دارای ظرفیت بالقوه بسیاری نسبت به گسترش فناوری نوین بانکی در چهارچوبفناوری اطلاعات و ارتباطات است. با توجه به وضعیت موجود و اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران در چهارچوب سندچشمانداز ۱۴۰۴ نسبت به گسترش دولت الکترونیک به سایر بخش های دولت خصوصاً شبکه بانکی کشور و گسترشفرهنگ شهروند الکترونیک، از ظرفیت موجود کمتر از حد امکان استفاده شده است.مطالعه حاضر به روش پیمایشیتوصیفی، بر روی ۴۳۲ نفر از کارکنان و مشتریان بانکها اجرا شده است.حجم نمونه استفاده از فرمول کوکران محاسبه واعضای مورد مطالعه به روش نمونه گیری تصادفی سیستماتیک گزینش شدند. ابزار مورد استفاده در این مطالعهپرسشنامه ای محقق ساخته شامل ۳۱ سوال بود. جهت تحلیل داده های گردآوری شده از روش های آماری تی استیودنتتک متغیری، تی تست گروه های مستقل، تحلیل واریانس یکطرفه مستقل و آزمون فریدمن استفاده شده است. نتایجحاصل از آزمون فرضیه ها نشان داد که دولت (در بعد خرد و کلان) و بانکها، باعث ارتقای کاربرد فناوری اطلاعات وارتباطات (فناوریهای نوین) در شبکه بانکی کشور شده است. همچنین نتایج نشان داد که در دیدگاه افراد برحسب محلخدمت و رده سنی، در خصوص میزان استقرار و ارتقای فنآوری، تفاوت معناداری وجود داشت، با این وجود بین دیدگاهافراد مورد مطالعه برحسب جنسیت، وضعیت تاهل و نحوه ارتباط با فنآوری اطلاعات تفاوت معناداری وجود نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.