ارزیابی اثرات کاهش منابع آب دو دهه اخیرکشور بر توان اکوژئومورفولوژیکی شمال استانخوزستان بر پایه تکنیک سنجش از دور (مطالعه موردی: منطقه منگره بخش الوار گرمسیری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثرات کاهش منابع آب دو دهه اخیرکشور بر توان اکوژئومورفولوژیکی شمال استانخوزستان بر پایه تکنیک سنجش از دور (مطالعه موردی: منطقه منگره بخش الوار گرمسیری) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثرات کاهش منابع آب دو دهه اخیرکشور بر توان اکوژئومورفولوژیکی شمال استانخوزستان بر پایه تکنیک سنجش از دور (مطالعه موردی: منطقه منگره بخش الوار گرمسیری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثرات کاهش منابع آب دو دهه اخیرکشور بر توان اکوژئومورفولوژیکی شمال استانخوزستان بر پایه تکنیک سنجش از دور (مطالعه موردی: منطقه منگره بخش الوار گرمسیری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثرات کاهش منابع آب دو دهه اخیرکشور بر توان اکوژئومورفولوژیکی شمال استانخوزستان بر پایه تکنیک سنجش از دور (مطالعه موردی: منطقه منگره بخش الوار گرمسیری) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

آب یکی از منابع تجدیدپذیر اما محدود بشمار میآید که به صورت برابر در بین کشورهای جهان تقسیم نشده به طوری که بیش از نیمی از آب شرین جهان در اختیار کشورهای اروپایی است. تغییر اقلیم پدیدهای است که در عصر حاضر بیشترین نگرانیها را در میان جوامع و مراجع تصمیمگیری در سراسر دنیا به وجود آورده است. این پدیده تاثیرات مهمی در جنبههای مختلف زندگی بشر ایجاد نموده است. از جمله مهترین آنها، بخش کشاورزی و تامین منابع غذایی کافی برای کشورها می باشد. خشکسالی پدیدهای اقلیمی است که تأثیرات محیطی، اجتماعی و اقتصادی چشمگیری دارد. گسترش خشکسالی به آرامی صورت میگیرد و اثرات آن ممکن است سالها پس از پایان آن باقی بماند. ایران به علت قرار گرفتن در کمربند خشک آب و هوایی جهان به طور متناوب با خشکسالیهایی با شدت و ضعفهای مختلف روبه رو میباشد. که این پدیده خسارتهای گستردهای بر نظام اقتصادی و زیستی تحت تأثیر تحمیل میکند. یکی از خسارات خشکسالی تقلیل پوشش گیاهی و فرسایشخاک در حوزه های آبخیز است. خشکسالیهای مداوم در سطح عرصههای منابع طبیعی تهدیدی جدی میباشد و کاهش منابع آبی موجود، باعث افزایش ضریب آسیب پذیری جنگلها و مراتع، هجوم آفات و بیماریهای گیاهی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.