ارزیابی ایمنی منابع چاپی موجود در کتابخانه های مرکزی دانشگاههای وابسته به وزارت علوم،تحقیقات و فناوری واقع در شهر تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی ایمنی منابع چاپی موجود در کتابخانه های مرکزی دانشگاههای وابسته به وزارت علوم،تحقیقات و فناوری واقع در شهر تهران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی ایمنی منابع چاپی موجود در کتابخانه های مرکزی دانشگاههای وابسته به وزارت علوم،تحقیقات و فناوری واقع در شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ایمنی منابع چاپی موجود در کتابخانه های مرکزی دانشگاههای وابسته به وزارت علوم،تحقیقات و فناوری واقع در شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی ایمنی منابع چاپی موجود در کتابخانه های مرکزی دانشگاههای وابسته به وزارت علوم،تحقیقات و فناوری واقع در شهر تهران :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

هدف: ایجاد محیطی امن و ایمن برای تجهیزات و منابع اطلاعاتی، کارکنان و همچنین مراجعه کنندگان از مهمترین اهداف کتابخانه ها و مراکز اطلاعاتی به شمار میرود. پژوهش حاضر با هدف ارزیابی ایمنی منابع چاپی موجود در کتابخانه های مرکزی دانشگاههای دولتی وابسته به وزارت علوم در شهر تهران انجام شده است. در این پژوهش، وضعیت ایمنی منایع کتابخانه های مذکور بر اساس عواملی مانند سرمایش، گرمایش، تهویه، روشنایی، بررسیهای دورهای، نحوه استفاده، تجهیزات و ساختمان کتابخانه مورد بررسی قرار میگیرد. روش پژوهش: روش پژوهش به لحاظ هدف کاربردى و از نظر چگونگى گردآورى دادهها از نوع تحقیقات پیمایشى- تحلیلی است. براى نیل به اهداف پژوهش، ابتدا با استفاده از ادبیات و متون موجود، چک لیستی شامل ۵۰ گویه در خصوص سنجش میزان ایمنی منابع چاپی در کتابخانه ها و مراکز اطلاعاتی طراحی شده و سپس وضعیت ایمنی منابع چاپی موجود در ۱۰ کتابخانه مرکزی دانشگاههای وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری واقع در شهر تهران با استفاده از این چک لیست مورد بررسی قرار میگیرد. تحلیل دادههای پژوهش با استفاده از روشهای آمار توصیفی انجام میشود. یافتهها: یافتههای پژوهش نشان داد که به طور کلى منابع چاپی در کتابخانه های مرکزی دانشگاههای شهر تهران از وضعیت ایمنی مطلوبی برخوردار نیستند. از میان شاخصهای بررسی شده، عوامل مربوط به روشنایی در بدترین وضعیت ( ۳۰ درصد) و عوامل مربوط استفاده و نگهداری از منابع ( ۶۰ درصد) در بهترین وضعیت قرار داشتهاند. بررسی عملکرد دانشگاههای مورد بررسی نیز نشان میدهد که دانشگاههای تربیت مدرس ( ۶۰ درصد)، شاهد ( ۵۸ درصد) و صنعتی امیرکبیر ( ۵۰ درصد) از بیشترین مطابقت با سیاهه وارسی مورد استفاده بخوردار بودهاند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.