مقایسه ی حداقل غلظت مهاری اسانس گیاه همی کریپتوفیت Nepta astrotricha Rech.f. برمیکرو ارگانیسم های بیماری زا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ی حداقل غلظت مهاری اسانس گیاه همی کریپتوفیت Nepta astrotricha Rech.f. برمیکرو ارگانیسم های بیماری زا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ی حداقل غلظت مهاری اسانس گیاه همی کریپتوفیت Nepta astrotricha Rech.f. برمیکرو ارگانیسم های بیماری زا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ی حداقل غلظت مهاری اسانس گیاه همی کریپتوفیت Nepta astrotricha Rech.f. برمیکرو ارگانیسم های بیماری زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ی حداقل غلظت مهاری اسانس گیاه همی کریپتوفیت Nepta astrotricha Rech.f. برمیکرو ارگانیسم های بیماری زا :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

پونه سای کرک ستاره ای یکی از گیاهان همی کریپتوفیت و متعلق به خانواده نعناع ( LCibiCltCle) می باشد که طبق تحقیقات اخیر دارای اثرهای ضد عفونی کننده و به طور قابل ملاحظه ای گندزدا است. هدف از این مطالعه، ارزیابی خاصیت میکروبی اسانس حاصل از اندام هوایی گیاه بر طیف وسیعی از باکتریهای گرم منفی و مثبت و یک مخمر ساپروفیت با تعیین قبلی بازده و شمارش تعداد میکروب های رشد یافته در شرایط in VitTO بوده است. این یک مطالعه تجربی است که به مدت دو سال و به منظور بررسی اثر ضد میکروبی اسانس گیاه انجام گرفت. استخراج اسانس از اندامهای هوایی در مرحله گلدهی کامل از سرشاخه های برگ د ار و گل دار ، با روش تقطیر با آب ( HydrO-distillation) و با بکارگیری دستگاه کلونجر (Clevenger) انجام شد. خواص ضد میکروبی اسانس گیاه با استفاده از روشی رقت سریالی (HydrO – di Stillation) و تهیه ی غلظتی برابر نیم ( ۰/۵) مک فارلند ( ACic F(Irland ا) از هفت میکروب پاتوژن و بررسی کدورت لوله ها و سپس کشت در محیط نوترینت آگار به طریقه ی استریک پلیت (Streak plate method) مورد آزمایش قرار گرفت . نتایج اینتحقیق نهان داد که بازده اسانس گیاه مورد مطالعه ۱/۳۷۰۶ در صد می باشد و اسانس گیاه بیشترین اثر ضد میکروبی را بر روی میکروارگانیسم های اشرشیاکلی (Escherichide Oli)، انتروباکتر ائروژنس (EntrObacter derOgenes)، » S„۳- „l 3 (Candida albicans) – -Jlla als 3 (Streptococcus pneumoniea) L-2-SS5 (Entrococcus fecalis) -JS-3 -ss-Ssl (Staphylococcus aureus) -s, -ssiss sist-l sls s:su پسودوموناس آئروژینوزا (FSelId OmOnGIS GerOgenes) نشان داد. بورسی حاصل از کدورت لوله ها نشان داد که اسانس گیاه بر چهار میکرو ارگانیسم اول صد درصد و بر سه میکرو ارگانیسم بعدی بیش از پنجاه درصد اثر مهارکنندگی داشته است. به طور کلی، نتایج این پژوهش نشان داد که اسانس این گیاه می تواند به عنوان یک ماده آنتی سپتیک در صنایع داروسازی ،غذا بهره بهداشته مه، در ته حه ه برد سری بیشترک، قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.