مطالعه و بررسی جداسازی لیستریا مونوسیتوژنز از انواع فراورده های شیر و گوشت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه و بررسی جداسازی لیستریا مونوسیتوژنز از انواع فراورده های شیر و گوشت دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه و بررسی جداسازی لیستریا مونوسیتوژنز از انواع فراورده های شیر و گوشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه و بررسی جداسازی لیستریا مونوسیتوژنز از انواع فراورده های شیر و گوشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه و بررسی جداسازی لیستریا مونوسیتوژنز از انواع فراورده های شیر و گوشت :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
لیستیاری را باکتری گرم متبت و در ون سلولی اختیاریست و از طریق خذ ا بیماریز است، در بیماریزایی باکتری نقش دارد . هدف از انجام این مطالعسه ، جداسازی آلیاست ارابی با مشون وسیت و آر تار از انواع مواد غذایی وبررسی حضور ژن PTT A در باکتری ایزوله شده از نمونه های غذایی است. این مطالعه توصیفی – تحلیلی در سال ۱۳۹۵ بر روی ۱۸۲ نمونه غذایی مختلف جمع اوری شده از سطح شهر قزوین انجام و آلیاستارابیا مشون وسیت و آزنار بر اساس روش خنی سازی در سرما جداسازی گردید و حضور ژن ۴ P17 توسط روش PCR مورد بررسی و آنالیز آماری نتایج با نرم | || – SPSS انجام شد . از ۱۸۲ نمونه غذایی مورد بررسی ۳۷ مورد (۳ / ۲۰ خ) ، گونه لیستریا متبت گزارش گردید. با تایید حضور باکتری لیستاری با مونواسیت و آزنار در مواد غذایی و حضور ژن ۴ Pr7 شاید بتوان به راه هایی جهت پیشگیری از بیماری های ناشی از این باکتری دست یافت .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.