مدیریت صحیح ، کارگاه ها و صنایع بسته بندی گوشت قرمز در ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مدیریت صحیح ، کارگاه ها و صنایع بسته بندی گوشت قرمز در ایران دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مدیریت صحیح ، کارگاه ها و صنایع بسته بندی گوشت قرمز در ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدیریت صحیح ، کارگاه ها و صنایع بسته بندی گوشت قرمز در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مدیریت صحیح ، کارگاه ها و صنایع بسته بندی گوشت قرمز در ایران :
تعداد صفحات :۲۶
چکیده مقاله:
با عنایت به افزایش جمعیت جهان و افزایش سطح تمکن در اکثر کشورها و تغییر شرایط زندگی ، مصرف انواع گوشت و فرآورد ه های آن روز به روز روبه افزایش است. اگر مسائل بهداشتی در تهیه آن کنترل نشود روزانه مقادیر زیادی غذای آلوده به میکروب و متابولیت حاصل از فعالیت آنها بوسیله انسان بلعیده خواهد شد و یا مقادیر زیادی مواد غذایی که با قیمت بالا و زحمت زیاد بدست آمده است فاسد شده ودورریخته خواهد شد. از طرفی در فرآیند قطعه بندی و بسته بندی انواع گوشت بواسطه کسب حاشیه سود بیشتر تخلفات و تقلباتی در کشتارگاهها و صنایع بسته بندی صورت می گیرد که بطوراخص عدم توجه به آن به نفع مصرف کنندگان نبوده و در صورت عدم کنترل کیفی و بهداشتی ممکن است صدمات انسانی و اقتصادی جبران ناپذیری بوجود آورد. این پژوهش مروری ، توصیفی و تحلیلی می باشد. هدف ازتنظیم این پژوهش مروری آشنایی کامل مصرف کنندگان گوشت گاو و گوسفند بسته بندی شده از نظر کمی و کیفی ، میکروبیولوژیکی و شرایط فیزیکی ظروف بسته بندی و استاندارد بر چسب ( لیبل ) محصول می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.